Shan Jan Posted December 31, 2023 Posted December 31, 2023 Pogresila si topic Ne, kod nas se pokloni kupuju za katolicki bozic. Koliko ste u praznicnom raspolozenju?
Milosh76 Posted December 31, 2023 Posted December 31, 2023 (edited) 12 minutes ago, Sandradjer said: (Dzeremi je za zemske miljama ispred Konerija). zato sam i stavio najveceg smekera Konerija i engleskog smekera poput Ajronsa Nimalo, uopste nemam osecaj da je docek danas SLedeci vise voli reprizu od doceka Edited December 31, 2023 by Milosh76
Shan Jan Posted December 31, 2023 Posted December 31, 2023 Nikad nisam bio na reprizi. Da li volite tisinu 1. januara?
ToniAdams Posted December 31, 2023 Posted December 31, 2023 Volim sve tišine Ko bi pobedio, đuka bizon ili prosečni tapir? 1
Filozof manijak Posted December 31, 2023 Posted December 31, 2023 Đuka, dobio bi ga na obrve. Ko je jači, Brus Li ili Hodač po žici? Spoiler Ali da se bore na žici
arheolog1981 Posted December 31, 2023 Posted December 31, 2023 3 minutes ago, Filozof manijak said: Đuka, dobio bi ga na obrve. Ko je jači, Brus Li ili Hodač po žici? Hide contents Ali da se bore na žici Brus Li sa revolverom u ruci Ko je jači Žan Klod Van Dam ili Bolo Jeng?
Filozof manijak Posted December 31, 2023 Posted December 31, 2023 Bolo, ima jače pektoralise Jel znate vic o Džejms Bondu i Žan Klod Van Damu. Spoiler Ako znate, napišite ga u spojleru
Sandradjer Posted December 31, 2023 Posted December 31, 2023 Spoiler Znam onaj kad se upoznaju. Ja sam Bond, Dzejms Bond Ja dam Dam, Van Dam, Klod Van Dam, Zan Klod Van Dam. Ima i onaj Prebicu svu cetvoricu Sledeci zna vic o Muji, Fati i Afroamerikancima i napisace ga u spojleru 1
Shan Jan Posted December 31, 2023 Posted December 31, 2023 Ne Sledeci zna bar jedan strani rasisticki vic i cik neka ga napise
Milosh76 Posted December 31, 2023 Posted December 31, 2023 (edited) Srecna Nova godina I da nas vise ucestvuje na nase dve teme 😃 Edited December 31, 2023 by Milosh76 1 1 1
Sandradjer Posted January 1 Posted January 1 17 hours ago, Shan Jan said: Ne Sledeci zna bar jedan strani rasisticki vic i cik neka ga napise Zna, ovaj pomenuti koji ti ne znas Da li znas koliko je tezak jezik plavog kita?
Shan Jan Posted January 1 Posted January 1 Cenim jedno 50tak Shan Jana... Precera ga, jedno 25. Koji je najbrzi nacin da se zdravo smrsa?
Sandradjer Posted January 1 Posted January 1 (edited) (Pa oko 4 tone) Fizicka aktivnost i smanjen unos hrane. Zdravo je 1-2kg nedeljno. Koliko je trebalo vremena Mikelandjelu da oslika Sikstinsku kapelu? Edited January 1 by Sandradjer
Shan Jan Posted January 1 Posted January 1 Joj nesto tipa ceo zivot. Imao sam srecu da je vidim. Inace preporucujem svima koji su u Rimu da obavezno obidju Vatikanski muzej, to je verovatno najbolji muzej koji sam posetio u zivotu. Ajd da vas vidim: zasto su izmisljeni logaritmi?
Sandradjer Posted January 2 Posted January 2 Na odmoru sam . Al ajde da pokusam, da bi resio jednacinu 3 na x = 8 Sta vam se vise svidja da budete commander ili explorer?
Recommended Posts