December 30, 20231 yr Mangupsko pitanje zahteva mangupski odgovor. U duhu praznika i radosti srpskog psovanja, šta biste rekli ovoj odlazećoj godini? Edited December 30, 20231 yr by Klara
December 30, 20231 yr Joj ja bas nemam inspiraciju ujutru, jos nisam izasao medju narod da me naelektrise. Al ajd, da samo kazem da me je ova godina smorila kao ni jedna pre, i u firmi prolazio kroz pakao a u Srbiji sve gore od goreg mesec za mesecom. Najvise joj zameram sto mi je ubila nadu u bolje sutra u Srbiji a bogme koliko vidim i globalno obican covek sve gore zivi. Vreme je za revoluciju i to globalnu. isto
December 30, 20231 yr Iz mog babla i ličnog okruženja, što se tiče zdravlja, energije, moje dece i ljubavi Ostani zauvek Ovakva Isto.
December 30, 20231 yr Drino, jebem te! Koji praznik više volite, NG ili Božić? Edited December 30, 20231 yr by Filozof manijak
December 30, 20231 yr 4 hours ago, Filozof manijak said: ti Bitno da je veselo. Sljedeći je ispunio bar jedan od prošlogodišnjih novogodišnjih zavjeta.
December 30, 20231 yr Ne znam ni šta sam se zavetovala, ali ionako Sledeći je mrtav umoran za novu godinu, ako može sama da se spremi
December 30, 20231 yr Nije, za to uvek ima snage Sledeci se vise raduje raspustu sad kad je zavrsio skolu nego dok je isao u skolu
December 30, 20231 yr On 28. 12. 2023. at 0:55, Shan Jan said: Odlicno pitanje isto! Da, bas lep izbor muzike
December 31, 20231 yr 14 hours ago, Filozof manijak said: Nemam raspust Isidora Sekulić ili Isidora Dankan Moja Osnovna skola Son Koneri ili Dzeremi Ajrons
December 31, 20231 yr Ne znam dal su uloge koje je igrao ili on sam al ja ne bih mogao mirno da spavam znajuci da je u drugoj sobi Jeremy Irons Zato je tu James Bond da nam objasni kako po koja vaspitna je dobra za zemske Sledeci nikad nije udario osobu suprotnog pola (sibling love u detinjstvu se ne racuna )
December 31, 20231 yr Nisam nikada ako se ne racuna sljepkanje po guzi iz ljubavi (Dzeremi je za zemske miljama ispred Konerija). Sledeci je kupio poklone za NG