December 22, 20231 yr Vidim ja, doslo vreme da se napravio PPP fond za skupljanje love za sise za @Serena Nego sta sam skrivio @Klara? @Filozof manijak Srednjak, najmanje bitan a i delovalo bi pankerski Koja je najgora tortura koju ste zamisljali za neku osobu?
December 22, 20231 yr Kontrirati manijaku advanced level od njega. Pokazati mu kako je biti arhimag kontrašenja. Isto.
December 22, 20231 yr Grozan sam covek, nakon citanja malo kineske filozofije, mogu skroz da zamislim kako na ovom govnaru od PMa primenjujem Death by a Thousand Cuts. Bas je onako kako zvuci isto
December 23, 20231 yr @Shan Jan U pravu je poslednja gospodža, ne ponovilo se. Nisam za šarlatanstva, ovakve stereotipe i slepa, pasivna verovanja u bilo šta, to je opasno zaluđivanje ljudi. Barnumov efekat. Zanimljiviji mi je drugačiji pristup, iz čiste radoznalosti.
December 23, 20231 yr Ne kartam se, bar je kocka porok koji nemam sled3ci bez guglanja zna šta su izobahte.
December 23, 20231 yr U skladu sa naredbama vrhovnog šefa iz ''Grčić'' pečenjare. Ko je smestio Zeki Rodžeru?