Shan Jan Posted December 21, 2023 Posted December 21, 2023 Nisam @Sandradjer al mogu da odgovorim: ziv optimistican duh i saosecajnost 1
Klara Posted December 22, 2023 Posted December 22, 2023 A ne, nije pitanje isključivo za nju, nego sam pomislila da je u duhu njenog raspoloženja.
Sandradjer Posted December 22, 2023 Posted December 22, 2023 6 hours ago, Klara said: Čini mi se da je fuet vrsta kobasice? Imam pravo pitanje za @Sandradjer: u šta nečije se najbrže zaljubiš? Mislim na karakteristike osobe. Da, pogodila si za fuet. Kakva cast pitanje za mene . Upao @Shan Jani nije postavio novo pitanje. Ajd da filozofiram malo. Svidja mi se mirnoca, skromnost . Shanejane pitanje da postavis prstici ti se pozlatili
Max Morlock Posted December 22, 2023 Posted December 22, 2023 1 hour ago, Sandradjer said: Shanejane pitanje da postavis prstici ti se pozlatili @Shan Jan da ti prevedem poruku - ne pitaj ništa, dodaj još jedan prstić. Ergo, vežbaj slepo kucanje. 2
Sandradjer Posted December 22, 2023 Posted December 22, 2023 30 minutes ago, Max Morlock said: @Shan Jan da ti prevedem poruku - ne pitaj ništa, dodaj još jedan prstić. Ergo, vežbaj slepo kucanje. Nije tacno Ne slusaj @Shan Jan 1
Shan Jan Posted December 22, 2023 Posted December 22, 2023 Da morate da birate fobiju, koju bi ste izabrali?
Filozof manijak Posted December 22, 2023 Posted December 22, 2023 Fobiju od nemanja fobije Da možete da birate, koju biste supermoć izabrali?
Tpojka Posted December 22, 2023 Posted December 22, 2023 Nespavanje. Kako se zove strah od propadanja kroz tlo/podlogu/šaht/rešetku?
Sandradjer Posted December 22, 2023 Posted December 22, 2023 Ne znam Da li mislis da si kapaciet da bude na nekom visokom rukovodecem polozaju?
Filozof manijak Posted December 22, 2023 Posted December 22, 2023 Moźda sam kapacitet, ali nikad ne bih prihvatio da budem vlast i nadređen drugima. Tako da, mislim da nisam. Sledeći je u duši anarhista i saboter
Recommended Posts