December 13, 20231 yr 3 minutes ago, Svemir Zeka said: Već jesam jedan.....pa malo bih doradila te šavove ispeglala. isto Smanjila grudi i stopala da mogu da kupim grudnjak i cipele u Italiji. Spoiler Zezam se, nista ja tu ne bih dirala Kisa ili sneg?
December 13, 20231 yr Ne, ali se nadam dobrim vestima u nedelju oko 22h pogotovo u BG i drugim gradovima. Da li si se vozio vozom "sokolom" ?
December 14, 20231 yr 21 hours ago, Klara said: Pitanje, na šta vam je jutros mirisala kuhinja? Sabotaža II Kao da mi nije dovoljno što mi još uvek nije stigao poziv za glasanje. Vozila sam se motorom, Kawasaki Ninja 400 i Harley Davidson fat boy 114. Zbog čega vredi ostati u Srbiji?
December 14, 20231 yr Teško pitanje, deca su mi jednaka. Osim toga, mama, sestra, jedna od tetaka koja živi u Bosni Isto
December 14, 20231 yr odbijam da favorizujem ili manje dražim bilo kog člana uže porodice Da li izbegavate druženja i okupljanja šire familije?
December 14, 20231 yr U poslednje vreme da, ali ih skoro i nema.....raspalo se. Što je baš tužno po pitanju moje familije koja je bila izuzetno povezana i svi su brinuli o svima u godinama rata.... Isto