Milosh76 Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Mnogo puta, tragam za boljim i povoljnijim dok se ne uverim da je nesto najbolje od onog sto trazim. Da li si nekad pao sa drveta?
Sandradjer Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Nisam Koja ti je najlepsa uspomena iz detinjstva? 1
Shan Jan Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Kad me tetka uzme pod svoje i odvede u BG pa prvo u Mek, onda kupovina igracaka i na kraju jedenje sladoleda i gledanje filmova iz video kluba. Life will never be again so good Isto 1
Klara Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Decembar, pre milion godina, veju krupne pahulje, napadao čvrst sneg koji škripi pod nogama, vazduh ledeno svež (ej, živote, počela sam čistog vazduha samo da se sećam...), a moji nas sankama lagano vuku do bake i deke na nedeljni ručak. Iznad bakine Kreke je uramljeni Vilerov goblen, kuća miriše na supu i vruću pitu, mi klinci očarani čučimo ispred Kreke i posmatrao vatru kroz ona njena mala stakla. Može isto, super je pitanje. <3 2
Svemir Zeka Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Ako mora baš samo jedna, nek bude odlazak u tečino selo kod Breze. Stare kuće, neke ploče nekoga iz njihove rodbine ko je nešto i pevao, inače se prezivaju Kalas, i kako su iz Grčke završili u Bosni, niko ne zna. Sećam se da je bilo više kuća i kućica, jedna je bila ona prava stara mala, pravljena ne znam ni ja....ne od cigle. Zemljani pod, rasla trava tu i tamo. To mi je bilo potpuno neverovatno, da unutar kuće raste poneki cvetić po ćoškovima. I tu je živeo deda neki, sam...mi smo sakupljali seno....toga se sećam s nekim lepim osećanjem. A ako mogu još... Kad me je ujak odveo kod nekog prijatelja....tad je to drveno i bilo u modi, lamperije, ali je to i bila drvena kuća u šumi. On je sedeo s tim čovekom negde i pričali su, a ja na podu sa ženom, na ćilimu nekom. Jelo se tu i pilo, ona nosila meni neobičnu garderobu, šalvare, maramu.... Pa onda neki fragmenti poput preskakanja ograda po tim mojim Nišićima, imali smo mesta koja su se zvala "prelazuša" i tu imaš par dasaka postavljenih da pređeš preko. Ponegde je bila neka voda, niti je potok niti nije, ali mi smo svako mesto znali, da ne ugazimo. To je bilo leti, a zimi zid od snega pored kuće doslovno visok po dva metra, moš se udaviš u njemu. E da, dole niz put je bila neka bara koja se zimi zaledi žestoko debelim ledom, i tu smo.mama i ja klizale. E to je bio doživljaj. Baš. I da. Najneverovatniji momenat: otišli smo kod tetke u Vogošću, oni su imali nrki mini obor za stoku, više malo veću šupu, i mama mi kaže, dođi da vidiš koga ima ovde....a ono lane. I mislim da je to bio baš onaj Jelenko iz serije, ako se neko seća 1 1
Mil@n Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Zeka super odgovara, ali je zeza postavljanje pitanja...
Svemir Zeka Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Iscimali me ovde, praštajte Isto Spoiler 🤭
Mil@n Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Kad me mama poljubila u obraz i rekla sine moj, najbolji si. Koja vam je najgora uspomena iz detinjstva? 3
Klara Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Kad sam buntovno jurila oko stola da bih izbegla pečenu jabuku, ali su uspeli da mi je uvale. Izašla sam napolje, kao da je pojedem, a u stvari sam je iz sve snage bacila u susedno dvorište i slučajno razbila komšiji prozor. Dok sam ja moje uverljivo lagala da sam je pojela, na vrata je došao vlasnik razbucanog prozora, sa sve pečenom jabukom. A vi, a vi? 1
Sandradjer Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 (edited) Kad sam sminkala neku malu komsinicu mozda 2-3 godine mladju svim i svacim, a ona se sva osula . Grozna je bila. Sta je najneukusnije sto ste probali, a da je jestivo Edited December 9, 2023 by Sandradjer 1
Shan Jan Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 To je bar lako, donela koleginica onu ribu sa Islanda u konzervi Isto
Sandradjer Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Neka crevca ili tome slicno Sta vam se najvise svidja na sebi, u fizickom smislu
Recommended Posts