Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

Mnogo puta, tragam za boljim i povoljnijim dok se ne uverim da je nesto najbolje od onog sto trazim.

Da li si nekad pao sa drveta?

Posted

Nisam 

Koja ti je najlepsa uspomena iz detinjstva?

• Wub 1
Posted

Kad me tetka uzme pod svoje i odvede u BG pa prvo u Mek, onda kupovina igracaka i na kraju jedenje sladoleda i gledanje filmova iz video kluba. Life will never be again so good :cry:

Isto

• Wub 1
Posted

Decembar, pre milion godina, veju krupne pahulje, napadao čvrst sneg koji škripi pod nogama, vazduh ledeno svež (ej, živote, počela sam čistog vazduha samo da se sećam...), a moji nas sankama lagano vuku do bake i deke na nedeljni ručak. Iznad bakine Kreke je uramljeni Vilerov goblen, kuća miriše na supu i vruću pitu, mi klinci očarani čučimo ispred Kreke i posmatrao vatru kroz ona njena mala stakla. 

Može isto, super je pitanje. <3

• Wub 2
Posted

Ako mora baš samo jedna, nek bude odlazak u tečino selo kod Breze. Stare kuće, neke ploče nekoga iz njihove rodbine ko je nešto i pevao, inače se prezivaju Kalas, i kako su iz Grčke završili u Bosni, niko ne zna. Sećam se da je bilo više kuća i kućica, jedna je bila ona prava stara mala, pravljena ne znam ni ja....ne od cigle. Zemljani pod, rasla trava tu i tamo. To mi je bilo potpuno neverovatno, da unutar kuće raste poneki cvetić po ćoškovima. I tu je živeo deda neki, sam...mi smo sakupljali seno....toga se sećam s nekim lepim osećanjem.

A ako mogu još...

Kad me je ujak odveo kod nekog prijatelja....tad je to drveno i bilo u modi, lamperije, ali je to i bila drvena kuća u šumi. On je sedeo s tim čovekom negde i pričali su, a ja na podu sa ženom, na ćilimu nekom. Jelo se tu i pilo, ona nosila meni neobičnu garderobu, šalvare, maramu....

Pa onda neki fragmenti poput preskakanja ograda po tim mojim Nišićima, imali smo mesta koja su se zvala "prelazuša" i tu imaš par dasaka postavljenih da pređeš preko. Ponegde je bila neka voda, niti je potok niti nije, ali mi smo svako mesto znali, da ne ugazimo. To je bilo leti, a zimi zid od snega pored kuće doslovno visok po dva metra, moš se udaviš u njemu.

E da, dole niz put je bila neka bara koja se zimi zaledi žestoko debelim ledom, i tu smo.mama i ja klizale. E to je bio doživljaj. Baš. 

I da. Najneverovatniji momenat: otišli smo kod tetke u Vogošću, oni su imali nrki mini obor za stoku, više malo veću šupu, i mama mi kaže, dođi da vidiš koga ima ovde....a ono lane. I mislim da je to bio baš onaj Jelenko iz serije, ako se neko seća :wub:

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Zeka super odgovara, ali je zeza postavljanje pitanja... 

Posted

Iscimali me ovde, praštajte

Isto 

Spoiler

🤭

Posted

Kad me mama poljubila u obraz i rekla sine moj, najbolji si. 

Koja vam je najgora uspomena iz detinjstva? 

• Wub 3
Posted

Kad sam buntovno jurila oko stola da bih izbegla pečenu jabuku, ali su uspeli da mi je uvale. Izašla sam napolje, kao da je pojedem, a u stvari sam je iz sve snage bacila u susedno dvorište i slučajno razbila komšiji prozor. Dok sam ja moje uverljivo lagala da sam je pojela, na vrata je došao vlasnik razbucanog prozora, sa sve pečenom jabukom.

:ilija:

A vi, a vi?

• Haha 1
Posted (edited)

Kad sam sminkala neku malu komsinicu mozda 2-3 godine mladju svim i svacim, a ona se sva osula :ohmy:. Grozna je bila. 

Sta je najneukusnije sto ste probali, a da je jestivo

Edited by Sandradjer
  • Haha 1
Posted

To je bar lako, donela koleginica onu ribu sa Islanda u konzervi

Isto

Posted

Neka crevca ili tome slicno :sad:

Sta vam se najvise svidja na sebi, u fizickom smislu