Svemir Zeka Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Pola sata do sat i po, pa i više, zavisi gde sam krenula U jezeru ne znam jesam li se ijednom kupala, osim u ovom isprEtkuće da sad birate ponovo profesiju, da li biste izabrali prirodne ili društvene nauke, i koje?
Serena Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 38 minutes ago, Sandradjer said: Zar nisu svi frizideri danas bez leda? Sa mojim nema problema Bice da je do klime. Kod mene je vlaga u vazduhu tolika da se valjda ledi cim otvorim zamrzivac. 22 minutes ago, Svemir Zeka said: da sad birate ponovo profesiju, da li biste izabrali prirodne ili društvene nauke, i koje? Bila bih vaspitacica u vrticu i ceo zivot se igrala sa decom🥰 Sledeci se uvek rasplace dok sece luk😭 1
Max Morlock Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Ne sečem isti, tačnije ne prilazim mu 53 minutes ago, Sandradjer said: Dobro je da nisam jedina koja se tako cesto pirka Ma bouquet (buke) je bitan
Tpojka Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 19 minutes ago, Max Morlock said: Nature. Future. Pitanje.
Milosh76 Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 42 minutes ago, Serena said: Sledeci se uvek rasplace dok sece luk😭 Placem i kad neko sece luk 10m od mene 1
Filozof manijak Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 backdoor ovaj bekhend prednja vuča na autu, ili zadnja? 1
Filozof manijak Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Od pasa. I pauka koju fobiju biste voleli da imate?
Svemir Zeka Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Obožavam ako su dobre Da li ste nekad bili opsesivni na neki način
Tpojka Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 U svemu sam opsesivan. Kad izanaliziram i posljednji detalj subjekta koji me zanima, idem dalje. Koliko vam u danu nedostaje vremena da bi [po]stigli sve što želite?
Serena Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Meni u noci nedostaje vremena da bih stigla sve sto zelim, tj da se naspavam. Da li vam se ponekad cini da imate manjak mozga u glavi i da vam zbog toga smeta promaja 1
Filozof manijak Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 (edited) Ne, imam i viška, curi mi iz ušiju umesto cerumena. Da li biste voleli da ste manje pametni? Edited December 8, 2023 by Filozof manijak
Serena Posted December 8, 2023 Posted December 8, 2023 Ne Koliko puta merite pre nego sto presecete prilikom kupovine neke vrednije stvari?
Recommended Posts