December 8, 20231 yr 27 minutes ago, Tpojka said: Zašto se @Milosh76 igra samo sa @Klara? Zato što je on (možda) Zvezdaš, a ja sam za Grobare. Šta je to, dođavola, vazdušna gitara, znam samo za vazdušnu pušku? Aaaa, znam. Ali ne znam odgovor, hahah Jel vam zabavnije druženje sa ženama ili sa muškarcima? Mislim na pravo druženje, čisto.
December 8, 20231 yr 1 minute ago, Klara said: Jel vam zabavnije druženje sa ženama ili sa muškarcima? Mislim na pravo druženje, čisto. Ovo ne postoji
December 8, 20231 yr 5 minutes ago, Klara said: Jel vam zabavnije druženje sa ženama ili sa muškarcima? Mislim na pravo druženje, čisto. Ljeti sa muškarcima, zimi sa ženama. 4 minutes ago, Filozof manijak said: Moj drug Ivke metalac Trule kobile ili masne fote? Trule kobile. Znaš li iz glave da nabrojiš 10 vozača (ikad) formule 1?
December 8, 20231 yr 12 minutes ago, Klara said: Zato što je on (možda) Zvezdaš, a ja sam za Grobare. Jesam "od rodjenja mog", zlatni clan FKCZ(ima nas oko 650, sa clanarinom preko 10 godina), sezonac 13 uzastopnih godina, cale Zvezdas, deda geodeta gradio Marakanu... 😃 Tako da to "mozda" je visak 😁 Dzoe Koker je svirao vazdusnu gitaru prvi na Vudstoku... Nadrogiran ko zna cime, naravno 😃 Edited December 8, 20231 yr by Milosh76
December 8, 20231 yr Trojka mudrac! 6 minutes ago, Filozof manijak said: Ovo ne postoji I ti ne postojiš, pa te trpimo. Ne znam vozače Formule 1, pitajte to @Nikodije
December 8, 20231 yr 2 minutes ago, Klara said: I ti ne postojiš, pa te trpimo. Pametniji od mene su to odavno utvrdili
December 8, 20231 yr 7 minutes ago, Tpojka said: Ljeti sa muškarcima, zimi sa ženama. Trule kobile. Znaš li iz glave da nabrojiš 10 vozača (ikad) formule 1? M. Šumaher, M. Hakinen, L. Hamilton, Peres, Fetel, Ferštapen, Sena, Lekler, Alonso, Hulkenberg, Cunoda, Rikardo, Kultard. Verovatno mogu još, al na poslu sam.
December 8, 20231 yr 1 minute ago, Svemir Zeka said: M. Šumaher, M. Hakinen, L. Hamilton, Peres, Fetel, Ferštapen, Sena, Lekler, Alonso, Hulkenberg, Cunoda, Rikardo, Kultard. Verovatno mogu još, al na poslu sam. Marry me, space rabbit, gledaćemo formulu dok se boje ne rastope