Svemir Zeka Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Ponosna sam na to što sam okružena divnom decom (nemojom ali mojom) 1 1
Milosh76 Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Nervira me osecaj da moram nesto da promenim, a nisam siguran ni sta ni kako. Zdravlje je jedna od stavki. Ponosan sam na svog prepametnog i predobrog sestrica. 1
Shan Jan Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Ja sam ponosan na svo troje dece moje sestre Na sta niste ponosni? 1
Sandradjer Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 7 hours ago, Serena said: Skijanje ili klizanje na ledu? Klizanje 4 hours ago, Shan Jan said: Ja sam ponosan na svo troje dece moje sestre Na sta niste ponosni? Na frizuru. Pocela je da me uzasava kosa bukvalno preko noci. Izvija se na ramenima (glupa duzina) Sta vam se jede po ovoj zimi?
Filozof manijak Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Mušmule Kojih se svojih dela/osobina stidite?
Svemir Zeka Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Kad napičkam nekog nevinog, tj pomerim agresiju (ne izbacim gde treba). To me baš blam. Isto 1
Klara Posted December 5, 2023 Posted December 5, 2023 Jednom sam grubo odbrusila osobi koja me ništa loše nije pitala...bila sam previše tužna i ljuta na život što će taj neko preminuti mesec dana kasnije, sve me je smlatilo i eto. Posle nekoliko sekundi sam se rasplakala i izvinila, ali do kraja života ću pamtiti taj dan i stideti ga se. Da li ste prekinuli neko prijateljstvo za koje ste verovali da će trajati ceo život?
Sandradjer Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Nisam. Desi se da se u nekom periodu zivota redje cujemo i vidjamo, ali smo tu. Koliko imas prijatelja okvirno?
Filozof manijak Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Između 10 i 160! Poljubac ili cjelov? 1
Klara Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Tri poljupca hoću ja, neću jedan, neću dva! Volite li šerbet sa mlekom?
Klara Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Ne voli šerbet...što si ti neki naopak čovek. Tužan! Vani je bio mrak i kasnio je vlak. Koja životinja ima najslađe mladunče?
Filozof manijak Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 molim razjašnjenje pitanja, najslađe za pojesti, ili ovako estetski? 1 3
Recommended Posts