Shan Jan Posted November 29, 2023 Posted November 29, 2023 Bogme moram da kazem da su dobri Da li su Englezi kraljevi indirektnog govora?
Milosh76 Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Staza oko 20, realno 23-24 Kad vam istice pretplata za mobilni telefon?
Shan Jan Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Ne znam tacno ali imam upisano u tefter sve preplate, da ne zaboravim da pregovaram bolje uslove kad dodje vreme Sta je nesto zanimljivo sa cime ubijate vreme?
Klara Posted December 3, 2023 Posted December 3, 2023 Vreme ubija mene. Trenutno radim popis kućne biblioteke, izigravam Džuliju Čajld i vežbam šah. A volim povremeno iz radoznalosti da ispratim astro tranzite. Dakle, pretvaram se u bakicu. Može isto pitanje! : )
Sandradjer Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Ma nista, petljam nesto po kuci Da li imas neki hobi?
booyaka Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 (edited) Odlazak na utakmice Kada si poslednji put bio/la na koncertu? Edited December 4, 2023 by booyaka
Filozof manijak Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 skoro, pre nekih mesec dana kada vam je neko poslednji put oprao noge? 1 1
Mil@n Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 (edited) Ritam Nereda u Nišu pre jedno mesec i po, a 14.12 na Hunterse u BG. Kada bi sutra umro, čime si najponosniji što si uradio u životu? Edit: Uleteo FM, al pitanje je glupo, pa nema smisla ni odgovarati Edited December 4, 2023 by Mil@n
Serena Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Sto sam sinu prenela ljubav prema matematici zezam se, nista posebno veliko nisam uradila, puno sitnih stvari da. Sto se pranja nogu tice setih se jedne cimerke iz studentskih dana koja je bila adventista, ona mi je pricala da pred Uskrs u njihovoj crkvi peru noge jedni drugima. Adventista nisam, a ni zdravstveno toliko lose da mi moraju prati noge, tako da moj odgovor je: nikad Kafa kuvana u dzezvi je turska ili domaca?
Milosh76 Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Domaca, Turci piju caj Limunada ili Limunana
Serena Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 21 minutes ago, Milosh76 said: Domaca, Turci piju caj A sta kuvaju u dezvi (dzezvi)? Limunana ali samo leti. Skijanje ili klizanje na ledu?
Svemir Zeka Posted December 4, 2023 Posted December 4, 2023 Meni je sestra prala noge a nisam ponosna ni na šta, trenutno mi je potpuno bespotreban osećaj Da li vas nervira imperativ zdravlja
Recommended Posts