December 3, 20231 yr Ne znam tacno ali imam upisano u tefter sve preplate, da ne zaboravim da pregovaram bolje uslove kad dodje vreme Sta je nesto zanimljivo sa cime ubijate vreme?
December 3, 20231 yr Vreme ubija mene. Trenutno radim popis kućne biblioteke, izigravam Džuliju Čajld i vežbam šah. A volim povremeno iz radoznalosti da ispratim astro tranzite. Dakle, pretvaram se u bakicu. Može isto pitanje! : )
December 4, 20231 yr Odlazak na utakmice Kada si poslednji put bio/la na koncertu? Edited December 4, 20231 yr by booyaka
December 4, 20231 yr Ritam Nereda u Nišu pre jedno mesec i po, a 14.12 na Hunterse u BG. Kada bi sutra umro, čime si najponosniji što si uradio u životu? Edit: Uleteo FM, al pitanje je glupo, pa nema smisla ni odgovarati Edited December 4, 20231 yr by Mil@n
December 4, 20231 yr Sto sam sinu prenela ljubav prema matematici zezam se, nista posebno veliko nisam uradila, puno sitnih stvari da. Sto se pranja nogu tice setih se jedne cimerke iz studentskih dana koja je bila adventista, ona mi je pricala da pred Uskrs u njihovoj crkvi peru noge jedni drugima. Adventista nisam, a ni zdravstveno toliko lose da mi moraju prati noge, tako da moj odgovor je: nikad Kafa kuvana u dzezvi je turska ili domaca?
December 4, 20231 yr 21 minutes ago, Milosh76 said: Domaca, Turci piju caj A sta kuvaju u dezvi (dzezvi)? Limunana ali samo leti. Skijanje ili klizanje na ledu?
December 4, 20231 yr Meni je sestra prala noge a nisam ponosna ni na šta, trenutno mi je potpuno bespotreban osećaj Da li vas nervira imperativ zdravlja