November 27, 20231 yr Imace ako se potrudi Sledeci ne veruje Mil@nu da ima ogranicen broj postova i da zato ne pise na temi G-M-N-D
November 27, 20231 yr Mislim da to "istrosio sam se" misli na mnogo pise po drugim temam pa nema mesta jos za jednu Sledeci voli vise serije od filmova
November 27, 20231 yr Kako kad. Od serija gledam samo prvu sezonu (naravno, ako valja). Sljedeći razmatra par filmova koje planira uskoro da pogleda.
November 27, 20231 yr Nisam razmisljala, mozda neki stari film pogledam Da li znas tekst skoro svih pesama Zdravka Colica
November 27, 20231 yr Nikad cula . (Otpevah Zdravka od A do S dok sam cekala neki red u banci). Koji je najveci hit Zaklane Celjadi
November 28, 20231 yr Sta je agresivna pasija? Zvuci isto ko ovo prvo Sta je neka velika stvar koju zelite da promenite u domu?
November 28, 20231 yr Hm... Mnogo volim razlicite poglede na svet i zivot - da iskusim drugacije kulture, putujem po drugim zemljama, razmatram filozofe i njihove ideje, ispitujem religije, i citam o starim civilizacijama isto
November 28, 20231 yr Muzika i vožnja. Ne spojeno (uglavnom, ) mada može. Isto, rješavanje problema racionalizacijom i optimizacijom. Nije odavno bilo: bez kojeg čula bi mogli?
November 29, 20231 yr Mislim o Rimu cesto, i starom i sadasnjem. To mi je omiljeni grad. Da li mislis da su italijani kraljevi stila?