Sandradjer Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 I ovde smo zaglavili. Vezane smo vrece, u domovini najljepse . Da li cupas obrve?
Klara Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 Ne. Jeste li ispratili literarni skandal ''Ana Miloš''? 1
Svemir Zeka Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 Jesam, zanimljivo, osim što je nezakonito slati drugaricu...sama ideja da pišeš kao suprotan pol mi je zanimljiva i može da se analizira
Filozof manijak Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 Kakav je to skandal, nisam ispratio?
Klara Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 Ukratko, Ana Miloš je pseudonim za muškog autora, dramaturga i pisca iz Pančeva, koji je na književna dešavanja i u emisije slao mladu devojku da se predstavlja kao on (Ana Miloš) i prihvata nagrade, iako su njemu već štampali nekoliko knjiga pod pravim imenom i bio je nagrađen, pa je time obmanuo čitaoce i javnost. https://n1info.rs/kultura/performans-ili-knjizevna-prevara-slucaj-ane-milos-burni-komentari-ostre-kritike-i-polemika/ 1
Filozof manijak Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 uf, ja mislio nešto skandaloznije. klasičan marketinški trik
Svemir Zeka Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 Ja sam primetila to ime kao neobično, prezime koje mi nije poznato kao prezime. Pa mi je palo na pamet da je neki hipsteraj, umetničko ime, tako nešto. Ali s druge strane, bilo bi zanimljivo posmatrati razliku u doživljaju štiva u odnosu na to ko ga pisao, muškarac ili žena. Čujem da (pokušava da) liči na Ferante, meni se ona dopala, a mislim da je to jednim delom zbog toga što žena piše na taj način. Ako je i ona muško, onda....
Filozof manijak Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 1 minute ago, Svemir Zeka said: ...na Ferante... Ovo mi je bila prva asocijacija kad sam pročitao o skandalu. U svakom slučaju, skrenuo je pažnju na sebe i svoja dela.
Mil@n Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 3 minutes ago, Sandradjer said: Opet ste zaboravili pitanje Evo ja ću... Da li su teška pravila topika? 🙄
Sandradjer Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 Nisu . Da li znate pravila teme Godina, mjesec, sedmica, dan?
Milosh76 Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 Znam Zasto ne pises na temi "godina, mesec, nedelja, dan"?
Mil@n Posted November 27, 2023 Posted November 27, 2023 Istrošio sam se na drugim temama Da li opozicija ima šanse na predstojećim izborima?
Recommended Posts