Tpojka Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 Od raspoloženja. Neka bude R&B. Metal ili klasika?
Filozof manijak Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 Mjetal, ali ža dlaku Brutalizam ili secesija
Tpojka Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 In the blink of an eye, secesija mi djeluje zanimljivije. Impresionizam ili ekspresionizam?
Filozof manijak Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 Gothic as a look, always Romanika ili gotika?
Klara Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 Gotika Kakva očekivanja imate od sebe, a kakva očekivanja okolina ima od vas?
Svemir Zeka Posted November 23, 2023 Posted November 23, 2023 Ju, zateklo me pitanje. Mislim da od sebe nemam nikakva očekivanja. U miru sam sa sobom, nemam neke aspiracije bogzna kakve, sem da ovu decu izvedem da izrastu. Drugi od mene - pravo da kažem - ne razmišljam o tome. Očekivanja očekujem u izgovorenom obliku, a ne da gledam u pasulj. Isto
Sandradjer Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 (edited) Ocekujem od sebe da usavrsim spanski jezik. Drugi neke sitnice, da obavim neki soping za roditelje i takve stvari Isto pitanje Edited November 24, 2023 by Sandradjer
Shan Jan Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Au.. mlogo ocekujem od sebe. I da budem dobar i da budem jak i da mogu sa ljudima i da mogu bez njih a najvise ono sto su mi usadili - da udovoljavam drugima i ne mislim na sebe. Tako da zapravo ocekujem da se ratosiljam svega toga i zivim kako meni prija. A sta drugi ocekuju se trudim da me zabole, sve vise shvatam da onaj ko te voli nema ocekivanja od tebe osim da pratis svoje snove i budes srecan Isto
Filozof manijak Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 NIkakva očekivanja nemam od sebe, za očekivanja okoline ne dajem pet para Da li ste rob ambicije?
Shan Jan Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Ne vise, sad mi je to ko zabavna igracka Prethodno pitanje
Serena Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Da manje vremena trosim na netu 😬 Drugi od mene: da spremim dorucak, rucak i veceru, a meni toga vec preko glave 😂 Da li vam se desi da izgovorite neispeceno? Izvinjenje usledi?
Filozof manijak Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Da, kad bes nadvlada razum, usledi izvinjenje kad se glava ohladi i skontam da sam žestoko povredio Da li vam se desi da ne izgovorite ispečeno, zato što bi nekog istina zabolela?
Milosh76 Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Da, vise puta nego kad izleti svasta Da li kazete nekome da vas je nesto povredilo ili precutite?
Sandradjer Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 Ne pamtim kad me nesto povredilo. Okruzena sam ljudima koji mi odgovaraju izgleda Da li meris svaku rec koju neko izgovori ili na jedno uvo udje a na drugo izadje?
Recommended Posts