November 22, 20231 yr 1 minute ago, Milosh76 said: Sve sto ti licno definises kao vezu. Pitaj, ne skitaj Nisam ja neki reper, tradicionalna osoba. Jedan na jedan dok nas smrt ne rastavi Zanima me veza u troje, pa npr jedan raskine, ostanu dvoje, jel to onda nova ili stara. Ili npr. u vezi si sa pandurom iz Hamburga pa se vidjate 1 u dva meseca. Bas nezgodno
November 22, 20231 yr 5 minutes ago, Filozof manijak said: Pitam Da li ste nekad imali trojnu vezu? Da oni znaju ili da ne znaju?
November 22, 20231 yr Zavisi koliko volim da radim taj posao. Sta radite svaki dan a da to ne rade i svi drugi ljudi?
November 22, 20231 yr Radim svasta ali nemam pojma da li isto to rade i drugi ljudi. Kad kupujete nesto za sebe da li vam je na prvom mestu estetika ili prakticnost? Tj da li biste izabrali stvar koja je lepsa ali nije toliko prakticna pa makar i trpeli posle zbog toga.
November 22, 20231 yr Estetika malo vise, ne zanemarujem prakticnost. Na koliko kontinenata ste krocili?
November 22, 20231 yr Zasad u 8. Tri pitanja koja je Dejvid Linč postavio Hariju Stantonu, vi izaberite koje želite: 1. Kako biste opisali sebe? 2. Kako biste voleli da budete upamćeni? 3. Šta ste sanjali kao deca?
November 22, 20231 yr Zanimljiviji mi Carpe diem od tolike budućnosti u razmišljanju. Dali više voliš čokoladne ili voćne torte?