November 21, 20231 yr This is just a ride, enjoy while it lasts. Da li ste nekad dobili napad nekontrolisanog smeha na sahrani? (Tuđoj, ne svojoj)
November 21, 20231 yr Ne ali cesto u losim situacijama imam instinkt da se smejem, valjda koping mehanizam. Jel ste nekad bili mnogo tuzni zbog nekog gubitka ali suze nisu mogle da krenu?
November 21, 20231 yr Naravno. Da li ste nekad plakali od sreće (ne mora nužno ridanje već smijeh prepun suza)?
November 21, 20231 yr Naravno, cesto mi suze krenu Koja je najveca razlika u godinama sa nekim vasim partnerom bila?
November 21, 20231 yr Nisam nešto trijumfovala na tom polju. On 5 godina mlađi. Izgledam mlađe i mnogi se zeznu. Da li vam se vaša razlika u godinama pokazala kao generacijski jaz?
November 21, 20231 yr Ummm čitave 4 godine, više od mene Koliko ste najduže bili u vezi al da nije bračna
November 21, 20231 yr 1 minute ago, Klara said: Nisam nešto trijumfovala na tom polju. On 5 godina mlađi. Izgledam mlađe i mnogi se zeznu. Da li vam se vaša razlika u godinama pokazala kao generacijski jaz? Preteče me. Nema kod mene jaza, minimalne su razlike
November 21, 20231 yr 9 minutes ago, Svemir Zeka said: Koliko ste najduže bili u vezi al da nije bračna 7 godina. Može isto.
November 22, 20231 yr Mogu reci 2 godine Jel se racunaju sve veze, u dvoje, u troje, lokalne, sa ovima iz inostranstva, love, no love, musko, zensko, ucestalost vidjanja?