November 21, 20231 yr Ne mrzim nikoga, postujem sve religije i cak mi je zanimljivo da obidjem poneku crkvu ili dzamiju. Na Slave idem kad sam u BG. Sledeci ne voli ironiju i sarkazam kao uobicajni nacin komunikacije.
November 21, 20231 yr Volim, ali kad nije uvredljiva prema sagovorniku koji me razume. Sledeći voli da se sprda na svoj račun.
November 21, 20231 yr Zavisi da li se obraća meni ili samo smara. Ako meni priča lepo, onda mi je okej Da li nekad pobegnete s posla s koleginicom da malo ogovarate
November 21, 20231 yr Ne, pogrešno bi u firmi protumačili da pobegnem zajedno sa koleginicom Da li ostajete u firmi duže nego što je potrebno, samo zato što vam se ne ide kući? Edited November 21, 20231 yr by Filozof manijak
November 21, 20231 yr 56 minutes ago, Filozof manijak said: Ne, pogrešno bi u firmi protumačili da pobegnem zajedno sa koleginicom Da li ostajete u firmi duže nego što je potrebno, samo zato što vam se ne ide kući? Zovu nas uuuulice, idemo na-napolje... Uvek mi se ide kuci Da li biste se smuvali sa nekim na poslu? Edited November 21, 20231 yr by Sandradjer
November 21, 20231 yr Obostrano se postujemo. Sledeceg rege smara Edited November 21, 20231 yr by Milosh76
November 21, 20231 yr Nikako...inspirise, kao i blues. Sledeci digne ruke i kaze "to kume" kad ga pogodi pesma
November 21, 20231 yr Nisam sigurna, hvala kinematografiji što mi se u sećanje urezalo da se nijedna scena sa skijanjem na vodi nije dobro završila. : D Jeste li nekad iz radoznalosti ušli u Bajrakli džamiju? Kakvi su vam utisci?
November 21, 20231 yr Nisam nikad u životu bio u džamiji. Koliko dana odmora vam je dovoljno da se odmorite?