Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted
16 minutes ago, Milosh76 said:

I rasture lego sklopljen do pola, uzmu omiljeni autic i bace ga ispod kreveta... Svi smo bili takvi 😃 dakle, odgovor DA.

NISMO!
Nisam spavala 56 sati! :yawn2: Njih troje zuje iz prostorije u prostoriju ko na raketni pogon, a ja gledam u plafon i mooolim te, bože, il' me uzmi il' nek se već jednom umore.
Nije ni on mogao da me čuje od buke. Rastrzana između ljubavi prema klincima i nepodržavanja da se sa malom decom ide u goste na nekoliko noći. Ne možemo da se uritmimo.
Dok hvatam dah od jurnjave sa njima i smišljam laž kako da pobegnem iz rođene kuće, njihova nonšalantna mama se ludo zabavlja gledajući me: ''Gde ti je mladost! Eto, eto da se na vreme vidi kako nije lako biti majka.''

Izjadah se u pm, idemo dalje. :lolol:

29 minutes ago, Tpojka said:

Sljedeći je [bar] jednom zakasnio na (medjugradski) prevoz.

I zakasnila i promašila prevoz, pa završila na nepoznatoj lokaciji.

E, sad, hvala @Milosh76 na inspiraciji : D, pitanje: kakva ste vi deca bili? Tiha, buntovna, mirna, stidljiva, energična, (ne)poslušna, babino mezimče? Kakvi? : D

• +1 1
Posted (edited)

Tiho mirno introvertno. Sve se izmenilo s 14 :rolleyes:

Isto

Edited by Svemir Zeka
Posted (edited)

Bio sam ispušten. Sam svoj majstor. Možda je to dobro, a možda i loše, nisam siguran.

Isto.

P.s. klarina pitanja uvek najbolja

Edited by Nikodije
Posted

Bila sam razmazena, sve mi se cinilo :blush:

Porec 

Jel pomislite cesto Ja mom detetu ovo necu dozvoliti?

Posted

Hahah ja tu krivim roditelje koji su dozvolili da do toga uopste dodje

Jel pomislite cesto Ja ovo mojoj deci necu uraditi?

Posted
4 minutes ago, Shan Jan said:

Hahah ja tu krivim roditelje koji su dozvolili da do toga uopste dodje

Jel pomislite cesto Ja ovo mojoj deci necu uraditi?

Gajenje mog deteta je stihija u kojoj se jedino trudim da koliko mogu budem stalozena.

Sledeci je optimista.

• Wub 1
  • Haha 1
Posted

Jeste :)

Sledeci ne komentarise tudje roditeljstvo nikada 

Posted
22 minutes ago, Sandradjer said:

Jeste :)

Sledeci ne komentarise tudje roditeljstvo nikada 

Tačno, na svom djetetu vidim koliko sam grešaka napravio, a trudio sam se maksimalno da sve bude kako treba.

Kažnjavanje/strogoća ili razgovor - pristup kod odgoja djeteta?

• +1 1
Posted

Ja se ne razumem al prenecu mudre reci moje sestre koja je odgajila kako valja troje dece: uvek razgovor ako im mozak razume, inace batine sve u 16 :D

Kako resavate konflikt sa tvrdoglavom osobom?

Posted

Zavisi koliko mi se raspravlja 😃 idem dok ne provalim da ce biti svadje i kazem recimo "Da, da...jeste, ako ti kazes" i promenim temu ili ne pricam o toj temi.

Isto pitanje

Posted

Prva stvar je da izvučem rezultantu koliko mene košta taj razgovor a koliko tu osobu. Sa oba vektora - ako razgovaramo i ako ne razgovaramo.

Potom pristupim ili ne razgovoru. Jeftinije je oboma.

Zašto Hero Wars nije onakvim kakvim se predstavlja u reklami?

Najjača fora je da su krenule dodatne reklame, ne za HW već reklama u kojoj se kaže "Jeste li primijetili kako vas reklame navuku i umjesto da dobijete igru zbog koje ste kliknuli na reklamu dobijete nešto sasvim peto? Ako želite ono što ste vidjeli, kliknite ovde." I kliknem i ono opet peto. :dry:

• Haha 2
Posted

Zato sto radi, kao i mikrotransakcije kao i subscription za sve, kao i reklame za razne prevare na youtube. Dok se ne umesaju drzave bice sve gore.

Koliko klima i geografija oblikuje ponasanje ljudi i uredjenje drustva a koliko mi sami?

Posted

10-30/70-90

Koliko lako analiziraš problem?

Posted

Brzo, ali sporo donosim odluke 

Kad se svet vise promenio, 2000-2010 ili 2010-2020?