November 18, 20231 yr 12 hours ago, Sandradjer said: Cemu se radujes? Izborima! Idućoj godini kao novom početku. Sutrašnjem danu kada će otići gosti, pa ću malo odmoriri dušu od zabavljanja njihova tri energična deteta. I Pepkovim novogodišnjim sitnicama. Može isto pitanje.
November 19, 20231 yr Jooj moram sad nesto sto nije hrana. Radujem se snegu. Imam osecaj da ce ga biti ove godine u bgu. Sta vam je ovogodisnji NY Resolution?
November 19, 20231 yr Meni kao da nije NG. Radujem se. To mi je srecniji period godine. Nista posebno, da budem pametnija . Da li pravite planove nekoliko meseci unapred?
November 19, 20231 yr Da, za sve zivo volim da isplaniram. Izludjuje me srpski fazon odluka u zadnjem trenutku. Koja zelja vam je neispunjena?
November 19, 20231 yr Da gledam Djokovica na nekom GS uzivo Da li ti je nekada izgorela guzica na moru? Edited November 19, 20231 yr by Sandradjer
November 19, 20231 yr Izgoreo petsto puta. Cim sam tren nenamazan na suncu to je to. Da li ti je nekad popucala koza od hladnoce toliko da je krvarila?
November 19, 20231 yr Nije, ali da se zacrveni da. Jednom mi je kad sam bila dete pucala koza na palcevima na ruci. Uopste se ne secam kako je to reseno ali pamtim da me mnogo nerviralo jer nisam mogla da igram odbojku i slicno (neki nizi razredi OS). Nije bila zima. Odlicna Balea krema sa Ureom u DM-u za zimu. Jeftino i efikasno. Da li mislite da su ljudi sa tamnijim tenom srecnici
November 19, 20231 yr Mislio do skoro ali... Ljudi sa beljim tenom bolje apsorbuju D vitamin uz pomoc sunca ergo kad dodje zima ti srecniji oni smoreniji. Da mozete da se rodite drugaciji sta bi promenili?
November 19, 20231 yr Neke navike, ali to se stice (vidi se treniras brzo kucanje, 2-3 puta mi uletis pred slanje posta) Da li idete na neki kurs?
November 19, 20231 yr Ne trenutno, planiram ponovo salsu. Zabavno je. Koju vestini bi voleli da imate?
November 19, 20231 yr Upravo se spremam da sirim znanja na BI oblast ima li neko neku preporuku za dobar set kurseva, pocev od ETL do best practices u BI?
November 19, 20231 yr Opet brzi prsti @Shan Jan. anyway, odgovor je BI skill pitanje je isto, preporuka za set kurseva o sticanju istog