Sandradjer Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 Cekam sushi . I cekam Djokovica. Isto pitanje 1
Sandradjer Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 @Shan Jan Ako ne volis sushi ne moras da mi das palac dole 2
Klara Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 12 hours ago, Sandradjer said: Cemu se radujes? Izborima! Idućoj godini kao novom početku. Sutrašnjem danu kada će otići gosti, pa ću malo odmoriri dušu od zabavljanja njihova tri energična deteta. I Pepkovim novogodišnjim sitnicama. Može isto pitanje.
Shan Jan Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Jooj moram sad nesto sto nije hrana. Radujem se snegu. Imam osecaj da ce ga biti ove godine u bgu. Sta vam je ovogodisnji NY Resolution?
Sandradjer Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Meni kao da nije NG. Radujem se. To mi je srecniji period godine. Nista posebno, da budem pametnija . Da li pravite planove nekoliko meseci unapred?
Shan Jan Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Da, za sve zivo volim da isplaniram. Izludjuje me srpski fazon odluka u zadnjem trenutku. Koja zelja vam je neispunjena?
Sandradjer Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 (edited) Da gledam Djokovica na nekom GS uzivo Da li ti je nekada izgorela guzica na moru? Edited November 19, 2023 by Sandradjer 1 1
Shan Jan Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Izgoreo petsto puta. Cim sam tren nenamazan na suncu to je to. Da li ti je nekad popucala koza od hladnoce toliko da je krvarila?
Sandradjer Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Nije, ali da se zacrveni da. Jednom mi je kad sam bila dete pucala koza na palcevima na ruci. Uopste se ne secam kako je to reseno ali pamtim da me mnogo nerviralo jer nisam mogla da igram odbojku i slicno (neki nizi razredi OS). Nije bila zima. Odlicna Balea krema sa Ureom u DM-u za zimu. Jeftino i efikasno. Da li mislite da su ljudi sa tamnijim tenom srecnici 1
Shan Jan Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Mislio do skoro ali... Ljudi sa beljim tenom bolje apsorbuju D vitamin uz pomoc sunca ergo kad dodje zima ti srecniji oni smoreniji. Da mozete da se rodite drugaciji sta bi promenili?
radnik Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Neke navike, ali to se stice (vidi se treniras brzo kucanje, 2-3 puta mi uletis pred slanje posta) Da li idete na neki kurs?
Shan Jan Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Ne trenutno, planiram ponovo salsu. Zabavno je. Koju vestini bi voleli da imate?
LaLinea Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Upravo se spremam da sirim znanja na BI oblast ima li neko neku preporuku za dobar set kurseva, pocev od ETL do best practices u BI?
LaLinea Posted November 19, 2023 Posted November 19, 2023 Opet brzi prsti @Shan Jan. anyway, odgovor je BI skill pitanje je isto, preporuka za set kurseva o sticanju istog
Recommended Posts