November 16, 20231 yr Nisam ni napisala ni dobila Sledeci cesto ponese cvece kad ide negde u goste. Tpojka pomesao teme, pa Milos, pa ja. Pitanje je pitanje Edited November 16, 20231 yr by Sandradjer
November 16, 20231 yr Često ne ponese, smatra da je Krašov paket praktičniji™. Sljedeći je saznao da će možda voziti upravljati bagerom.
November 17, 20231 yr Svaka cast! Mada ja bih radije upravljao gradilistem Koji lego set vam je omiljeni?
November 17, 20231 yr Spoiler Ima ih više, ne mogu da se odlučim. Koliko ste slagalica (narodski puzli) složili u životu?
November 17, 20231 yr Bem li ga, dvocifren broj. Kad krenu oni delovi sa nebom ocu ds se roknem. Koliko delova je imala najveca slagalica koji ste slagali?
November 18, 20231 yr Ko ne voli? Da li znate ko je prvi dokazao da je Zemlja okrugla i izmerio joj obim?
November 18, 20231 yr Bravo Sandradjer bravo! Bonton je super dok je u maloj meri. Ja ga gledam kao nacin da budes respectful prema drugima. Da li ste pre za udobno ili uljudno oblacenje?
November 18, 20231 yr Da. Ja sam iz udobno crew-a, non stop me kritikuju drugarice Da li ste nekad stavili miris iako niste izlazili medju ljude, ono svog uzitka radi?