Serena Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 Iz frizidera ne ali ispod pokrivaca da pa me onda ujutro bole krsta sto bi rekli stari. Da li su vam nekad pronasli izgubljenog rodjaka? Spoiler Meni da, dedinog brata koji se posle rata nije vratio iz Rusije. Mislili su da je poginuo tamo. Njegov sin nakon ohoho godina odluci da ga potrazi preko crvenog krsta i nadje mu familiju u Penzi. On je vec bio pokojni. Sin i cerka su rekli da im nije pominjao nikog iz Jugoslavije, nije ih ucio srpski ali su znali jednu brojalicu koju ja, osim moje mame, nikada nisam cula da je iko zna, a nju je ucio njen otac. 1
Svemir Zeka Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 Ne, svi su i više nego pronađeni Da li se nervirate zbog viška kg, ako ih imate/kada ih imate 1 1
Shan Jan Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 Naravno. Jos nisam sreo nekog ko se ne nervira. Sta radite da smrsate?
Filozof manijak Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 Drogiram se i upražnjavam sex Šta radite da ne smršate?
Sara Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 jedem mnogo putera i pijem mleka:( Da li u tvojoj familiji ima nekih ekstremnih avanturista? 1
Filozof manijak Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 Moj pradeda, ženio se 6 puta Da li u tvojoj familiji postoji tzv.Ludi Milojko, ili crna ovca familije? 1
Svemir Zeka Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 Ne, ja sam najavanturističnija, bar socijalno 13 minutes ago, Shan Jan said: Naravno. Jos nisam sreo nekog ko se ne nervira. ✌️ Da li ste osetljivi sa zdravljem
Svemir Zeka Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 Just now, Filozof manijak said: Da li u tvojoj familiji postoji tzv.Ludi Milojko, ili crna ovca familije? Ta sam
Filozof manijak Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 Just now, Svemir Zeka said: Ta sam ne računa se ovaj odgovor, nije objektivan
Sara Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 (edited) 10 minutes ago, Filozof manijak said: Moj pradeda, ženio se 6 puta Da li u tvojoj familiji postoji tzv.Ludi Milojko, ili crna ovca familije? off moj deda želeo da ostane u Nemačkom posle rata , tamo je bio u radnom logoru na nekoj farmi i zaljubio se u Nemicu, sa njom je imao sina. Međutim, 2g posle rata se vratio jer je svake noći sanjao svoju ćerku Oliveru koja mu je ostala u Srbiji. 80-tih mu je taj vanbračni sin došao u Milanovac da se upoznaju, sedeli u nekom kafiću. Nije znao reč srpskog. Deda je tražio da ga kad umre sahrane u Nemačkoj, familija ga naravo odjebala. PS da odgovorim na svoje pitanje, kod mojih sam samo ja u normali, ostali svi na svoju ruku. Edited November 16, 2023 by Sara
Shan Jan Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 Moj cale se zenio 4 puta da ja znam. Moj deda samo jednom al kad je baka umrla non stop se neke bake pojavljivale kod njega. Njegov brat slican slucaj, kad je sahranio svoju zenu, zenio ze jos 4-5 puta. Kako sam ja ispao ovakva crna ovca ni sam ne znam. Al zato sam bar najveci avanturista od svih njih, non stop bij nesto novo i cudno. Eto, na sve sam vam odgovorio. Sledeci nek sam bira pitanje.
Tpojka Posted November 16, 2023 Posted November 16, 2023 Ili liježem il' se dižem. Kako podnosite promjene?
Recommended Posts