Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

Ajoj bas tesko pitanje, ne poznajem ni jednog. 

SledecU prodje jeza kad se seti Novakovih plocica :lolol:

• Tužno 1
Posted
2 hours ago, Tpojka said:

Kako kad.

Keba Kraba ili Plankton?

Plankton, nema jačeg lika

4 minutes ago, Serena said:

Ajoj bas tesko pitanje, ne poznajem ni jednog. 

SledecU prodje jeza kad se seti Novakovih plocica :lolol:

Ne znajem kakve su 🤷

Verstapen ili Hamilton

• Haha 1
Posted

Naočare, sočiva su bzvz

Da li se plašite promaje

Posted

Ne, cak volim protok vazduha, tako da mi promajodoomeri malo malo kukaju

Da li ste imali nekog zanimljivog u familiji cije price ste voleli da slusate? O cemu su vam pricalI?

• +1 1
Posted (edited)
3 hours ago, Shan Jan said:

Da li ste imali nekog zanimljivog u familiji cije price ste voleli da slusate? O cemu su vam pricalI?

Ćale, student u pokušaju Ekonomskog fakulteta u Subotici, uposlenik Tehnika dd Zagreb i na kraju razočarani borac VRS. Pričao mi je o svemu, a kao klinj znam da sam obožavao da jedem jela koja on sprema, volio sam stripove, a on je svako spremanje jela pretvorio u priču iz stripa, pravili smo zajedno luk i strijelu, išli u "lov", kuvali u prirodi (almazan da tužim). Čovjek koji je ratovao ali uvjek ostao realista, nije zamrzio "drugu stranu" i dalje bio zaljubljen u Zagreb. Pričao mi o strahotama rata, kako mu je bilo teško, gdje su spavali, dok su očevi ostale djece svi redom bili Rambo on je pričao da se bojao, ali da je vremenom navikao da živi u strahu. Nije mi stvorio iluzije o životu, ali mi je uljepšao djetinjstvo.

Ovo me podsjeti da sam volio da slušam priče koje je Đole Balašević pričao na koncertima, koliko raličitih likova, koliko detalja. I nakon priče o svakom od njih ja sam uspio pronaći sličnog lika iz mog okruženja. Tako da, isto pitanje, obzirom da je odlično :D

Edited by Jesper23
  • Wub 1
Posted
3 hours ago, Shan Jan said:

Ujak...o Zvezdi, o zivotu 70ih, o manjku stresa i visku uzivanja...

isto

Posted
3 hours ago, Milosh76 said:

Ujak...o Zvezdi, o zivotu 70ih, o manjku stresa i visku uzivanja......

I had an uncle who once played for Red Star Belgrade,. :fantom:

He said some things are really left best unspoken, but I prefer it all to be out in the open...

Billy Bragg na forumu :wub:

Posted
9 hours ago, Shan Jan said:

Jesam, dedu. 

O njegovim partizanskim danima. O drugarima Albancima. O životu u Makedoniji između dva rata. Onda o životu u Splitu. O tome kako je gradio Dom sindikata. O babi koliko ju je voleo, oćerkama koje su umrle. O mom ocu kakav je bio kao mali. I naravno o Rusima, veliki rusofil bio. 

Deda je bio zakon, jedan jedini ❤️

• +1 2
Posted
9 hours ago, Shan Jan said:

Da, imala sa tatu :heart:

Izmisljao je neverovatne price ciji su rasplet, na porodicnim okupljanjima sa nestrpljenjem cekali i veliki i mali cvrsto ubedjeni da se sve to zaista desilo. Sve price su bile na temu kad je on bio mali. Imao je neverovatnu mastu, izmisljao ih je u hodu, a onda kitio i kitio pa kad bi mu dosadilo zavrsavao bi ih na neki cudan nacin. Jedna vrlo napeta i surova prica zavrsila je tako sto je zapeo za prag i probudio se :lolol: uh kako smo bili srecni ali i pomalo ljuti na njega sto nas je tako nasankao :wub:

Isto pitanje

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Moj deda stric. Bio je lep kao Pol Njumen. Obozavala sam ga. Uglavnom price iz proslosti, iz zivota. Kako su izgledali bioskopi nekada davno kad cela sala place na Mama Huanitu, o izlascima, igrankama...

Da li drzite svoje fotografije po stanu na vidnim mestima?

• Wub 1
Posted

Ne. Mnogo sam ružan.

Da li ste ručali?

• Wub 1
  • Haha 1
Posted

Cekam da mi donesu juneci gulas sa njokama, pre toga supa. Aperitiv domaca kajsija, sa razglasa kulturni narodnjaci i tamburasi 😃

Nista bolje od nedeljnog Vojvodjanskog rucka.

Sledeci mora da kupi cipele za zimu.

• +1 1
Posted

Imam ih dovoljno a i izbegavam da nosim tezu obucu.

Sta vam vise prija zvuk talasa ili sustanje grana?