Sandradjer Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 28 minutes ago, Svemir Zeka said: Ti reci onda 🤗 Ja fino pijem, samo malo, par gutljajcica
Shan Jan Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 1 hour ago, Svemir Zeka said: Nisam to, ali sam imala depersonalizacije drugog tipa: kao gledam iz sebe samu sebe 🤘 Da li ste imali osećaj da okolina izgleda kao da blješti ili kao da je sva isprana i obezbojena? 🤔 Ovo prvo mi se desilo par puta, kao prateca posledica nekog cudnog hiper-senzitivnog nicim izazvanog osecaja intenzivne srece. Zadnji put sam bukvalno morao da zatvaram oci da nemam sensory overload. Jeste nekad iskusili manicnu fazu a da niste bipolarac? (ako zelite da probate, dovoljno je da roknete duplu dozu antidepresiva kao neko ) 2
Svemir Zeka Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 15 minutes ago, Shan Jan said: Ovo prvo mi se desilo par puta, kao prateca posledica nekog cudnog hiper-senzitivnog nicim izazvanog osecaja intenzivne srece. Zadnji put sam bukvalno morao da zatvaram oci da nemam sensory overload. Jeste nekad iskusili manicnu fazu a da niste bipolarac? (ako zelite da probate, dovoljno je da roknete duplu dozu antidepresiva kao neko ) Kakva ti je bila faza Manične faze su super, one minus nikako. A ovo iznad, te derealizacijice, to ima veze i s ovim +-. I ja sam nekad bila toliko srećna da ti sve blješti (obično bude u naletu zaljubljenosti). Ovo drugo sam imala baš u velikoj tugi i žalosti, da mi vazduh izgleda sivo i razređeno, kao da i u njemu nešto fali. Ma ja mislim da što si luđi, imaš više doživljaja. Zamisli da si normalan i da ti je smrtno dosadno... 2
Shan Jan Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Realno, ovi normalci ne znaju sta propustaju. Ma gde manicna faza super, to mozda izgleda sa strane, ko kad se neko rokne sa previse vijagre pa ne jebe sto uziva nego sto ne zna sta ce drugo sa sobom. Iz mog iskustva: nisi srecniji u manicnoj fazi, samo imas nenormalnu ali apsolutno nenormalnu kolicinu samopouzdanja. Da neko dodje i kaze ti "hej jel mislis da bi bila pametna ideja da sa 40 godina i 100 kila krenes da treniras za astronauta" ti bi bio u fazonu APS-FUCKIN-LUTNO! Meni je trajalo samo dva dana ali sam za to vreme uspeo da popravim sve zivo po kuci vise plesuci nego krecuci se, zapocnem proces za pola birokratije koja me cekala mesecima vise trceci nego hodajuci, krenuo da planiram kupovinu vikendice bez ikakvog finansijskog plana, radio na poslu sve dizuci atmosferu sa kolegama... Kad legnes da spavas umesto da se umiris ti samo vrtis dupetom i roje ti se misli sta bi mogao sledece a onda ujutru kad se probudis ko da nisi ni imao pauzu, istog sekunda mozes da trcis sprint. Sta mozes, hoces! 2
Sandradjer Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Postavite pitanje kad odmorite od orgijanja 1
Milosh76 Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 3 minutes ago, Sandradjer said: Postavite pitanje kad odmorite od orgijanja Kako si? 😃 1
Sandradjer Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 3 minutes ago, Milosh76 said: Kako si? 😃 Mrdam. Evo biram najudobnije patike za Lisabon. Imam samo ranac. I vreme ce biti promenljivo. Slatke muke . Kako si ti? 1
Filozof manijak Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Evo, dobro smo obojica. Fala vi na pitanju 1 1
Milosh76 Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 2 minutes ago, Sandradjer said: Mrdam. Evo biram najudobnije patike za Lisabon. Imam samo ranac. I vreme ce biti promenljivo. Slatke muke . Kako si ti? Pozdravi mi Lisabon ♥️ Lose sam spavao, mrzi me da idem na posao, a moram. Da li vas hvata lagani jesenji smor, da ne kazem depresija?
Sandradjer Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Da, ovako kad se skracuje dan . Da li redovno brijete bradu i brkove?
Filozof manijak Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Ne, samo kad ustreba glatkoća Da li volite svoje dlake na telu?
Shan Jan Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 Ne, ali ionako ih nemam mnogo Sta je najludje sto ste uradili svom telu u zivotu?
Svemir Zeka Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 10 hours ago, Shan Jan said: Realno, ovi normalci ne znaju sta propustaju. Ma gde manicna faza super, to mozda izgleda sa strane, ko kad se neko rokne sa previse vijagre pa ne jebe sto uziva nego sto ne zna sta ce drugo sa sobom. Iz mog iskustva: nisi srecniji u manicnoj fazi, samo imas nenormalnu ali apsolutno nenormalnu kolicinu samopouzdanja. Da neko dodje i kaze ti "hej jel mislis da bi bila pametna ideja da sa 40 godina i 100 kila krenes da treniras za astronauta" ti bi bio u fazonu APS-FUCKIN-LUTNO! Meni je trajalo samo dva dana ali sam za to vreme uspeo da popravim sve zivo po kuci vise plesuci nego krecuci se, zapocnem proces za pola birokratije koja me cekala mesecima vise trceci nego hodajuci, krenuo da planiram kupovinu vikendice bez ikakvog finansijskog plana, radio na poslu sve dizuci atmosferu sa kolegama... Kad legnes da spavas umesto da se umiris ti samo vrtis dupetom i roje ti se misli sta bi mogao sledece a onda ujutru kad se probudis ko da nisi ni imao pauzu, istog sekunda mozes da trcis sprint. Sta mozes, hoces! O pa to jeste prava manična faza, ja sam mislila na hipomanije...reci da je od vijagre 1
Svemir Zeka Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 1 hour ago, Shan Jan said: Sta je najludje sto ste uradili svom telu u zivotu? Spolja ili iznutra? 2
Max Morlock Posted November 7, 2023 Posted November 7, 2023 6 minutes ago, Svemir Zeka said: Spolja ili iznutra? Jel to pitanje? Well, uvek sam bio otvoren tip i svima sve saspem u lice. 2
Recommended Posts