Shan Jan Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Svako ko se makar par puta napio u srednjoj Jel ste nekad uspeli da se odvalite od alkohola da vas sutra ne boli glava?
Svemir Zeka Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Jesam, koliko puta. Treba piti mnogo vode. Jeste li se nekad toliko uvoštili da imate crne rupe u pamćenju? 1
Shan Jan Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Puno puta Koja je najjaca droga koju ste probali i kako je bilo?
Tpojka Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Bajadere, baklave, hurmašice. 17 minutes ago, Shan Jan said: kako je bilo Previše je bilo. Jeste li bolji u fudbalu ili košarci?
Milosh76 Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Kosarci Najomiljenija pesma Djordja Balasevica je...?
Shan Jan Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Da, ne bih preporucio, posebno ako ne znate da je napad panike a necete znati, bar prvi put Da li ste imali fobiju koju ste izgubili vremenom?
Sandradjer Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Nisam Da li su vam cudna pitanja na ova dva sveta mesta veceras?
Svemir Zeka Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 1 hour ago, Shan Jan said: Puno puta Koja je najjaca droga koju ste probali i kako je bilo? .... 16 minutes ago, Mil@n said: Izvini. Da li ste nekad imali napad panike? Mnogo puta 13 minutes ago, Shan Jan said: Da li ste imali fobiju koju ste izgubili vremenom? Yess
Svemir Zeka Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 13 minutes ago, Sandradjer said: Nisam Da li su vam cudna pitanja na ova dva sveta mesta veceras? Nisu, ok su da li ste imali opsesivne misli i kompulzivne radnje
Shan Jan Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Da, jedno vreme, nikad mi stan nije bio cistiji. No kako dosao, tako i otisao Da li ste doziveli da ne osecate spoljne nadrazaje a da vam svest radi?
Sandradjer Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Zeka i Shanjan, meni izgledate kao da pijancite negde zajedno 2
Svemir Zeka Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 42 minutes ago, Shan Jan said: Da, jedno vreme, nikad mi stan nije bio cistiji. No kako dosao, tako i otisao Da li ste doziveli da ne osecate spoljne nadrazaje a da vam svest radi? Nisam to, ali sam imala depersonalizacije drugog tipa: kao gledam iz sebe samu sebe 🤘 Da li ste imali osećaj da okolina izgleda kao da blješti ili kao da je sva isprana i obezbojena? 🤔
Sandradjer Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Nema shanjana, izgleda nije u formi za opijanje
Svemir Zeka Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 4 minutes ago, Sandradjer said: Nema shanjana, izgleda nije u formi za opijanje Ti reci onda 🤗
Recommended Posts