November 5, 20231 yr Voz. definitivno, ali ne u našoj Železnici Serbie Brod ili avion, kao prevozno sredstvo kojim bi radije putovali?
November 5, 20231 yr Posto si jeo luk, slaninicu i nalio se elektrolitima kao da si odgovorio Avion, manje zanimljivo od broda ali brze i manje muka Da li su privlacniji piloti ili kapetani broda?
November 5, 20231 yr Piloti su mi vise kul i badass, kapetani deluju nekako previse nakindjureno i old school. U kom avioprevozniku su vam bile najbolje stjuardese?
November 5, 20231 yr Letela sam sa manje od 10 kompanija u zivotu. Jedino sto posebno pamtim je fly niki (to ne postoi vise, valjda). E to je bio sendvic . Ovo ostalo je manje vise slicno. Da li ce Djokovic osvojiti Pariz?
November 5, 20231 yr Ne zanima me. Niti da li ce skinuti majicu ako osvoji i pokazati svoje zgoljavo telo Sta je stvar koju ste uradili koje se najvise ponosite?
November 5, 20231 yr Spoiler 8 hours ago, Shan Jan said: Sta je stvar koju ste uradili koje se najvise ponosite? 2 hours ago, Sandradjer said: Nista vredno paznje Spoiler Sad kad si pomenula, ne. Kako vam se zvao prvi ljubimac?
November 6, 20231 yr Ni za čim, nemam takav osvrt na prošlost. Bilo je što je moralo biti. Koja je dovoljna količina para za život u Srbiji?
November 6, 20231 yr Zavisi sta su ti troskovi. Ako niko ne zavisi od tebe, ne placas kiriju i ne ides na skuplja putovanja.. meni je dovoljno oko jedne prosvetarske plate Koliko ste najduze spavali u cugu u zivotu?
November 6, 20231 yr Zaspim bilo gde/bilo kad. Tako da i kad je trebalo biti budan bilo je tu dremuckanja Koliko su vam visoke stikle?