Sandradjer Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Voz. To me ne umara, bas se lepo odmaram dok se vozim Sta si doruckovao? 1
Filozof manijak Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Voz. definitivno, ali ne u našoj Železnici Serbie Brod ili avion, kao prevozno sredstvo kojim bi radije putovali? 1
Sandradjer Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Posto si jeo luk, slaninicu i nalio se elektrolitima kao da si odgovorio Avion, manje zanimljivo od broda ali brze i manje muka Da li su privlacniji piloti ili kapetani broda?
Shan Jan Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Piloti su mi vise kul i badass, kapetani deluju nekako previse nakindjureno i old school. U kom avioprevozniku su vam bile najbolje stjuardese?
Sandradjer Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Letela sam sa manje od 10 kompanija u zivotu. Jedino sto posebno pamtim je fly niki (to ne postoi vise, valjda). E to je bio sendvic . Ovo ostalo je manje vise slicno. Da li ce Djokovic osvojiti Pariz?
Shan Jan Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Ne zanima me. Niti da li ce skinuti majicu ako osvoji i pokazati svoje zgoljavo telo Sta je stvar koju ste uradili koje se najvise ponosite? 1
Sandradjer Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Nista vredno paznje Da li cesto razmisljate o sebi
Tpojka Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Spoiler 8 hours ago, Shan Jan said: Sta je stvar koju ste uradili koje se najvise ponosite? 2 hours ago, Sandradjer said: Nista vredno paznje Spoiler Sad kad si pomenula, ne. Kako vam se zvao prvi ljubimac?
Sara Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Prvi licno moj, Djole. Da li ste nekad bili podstanar?
Svemir Zeka Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Ni za čim, nemam takav osvrt na prošlost. Bilo je što je moralo biti. Koja je dovoljna količina para za život u Srbiji? 1
Shan Jan Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Zavisi sta su ti troskovi. Ako niko ne zavisi od tebe, ne placas kiriju i ne ides na skuplja putovanja.. meni je dovoljno oko jedne prosvetarske plate Koliko ste najduze spavali u cugu u zivotu?
Filozof manijak Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 18h, nakon nespavanja od nekih 50 sati Koliko ste najduže ostali budni?
Sandradjer Posted November 6, 2023 Posted November 6, 2023 Zaspim bilo gde/bilo kad. Tako da i kad je trebalo biti budan bilo je tu dremuckanja Koliko su vam visoke stikle?
Recommended Posts