Shan Jan Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Najvise me uznemiravaju nervozni ljudi. Hvala bogu pa ih nema mnogo u Srbiji Sta vas najvise ispunjava?
Tpojka Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Zadovoljstvo dr(a|u)gih ljudi. Koliko često idete u veće nabavke u market gladni?
Shan Jan Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Uvek idem u nabavku gladan Da li imate potrebu da svaki dan izadjete iz kuce makar na malo, sta god se desavalo?
Tpojka Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Spoiler 2 minutes ago, Shan Jan said: Uvek idem u nabavku gladan Probaj sit ići. Samo sa spiskom. Osjeti se na kućnom budžetu. Ne. Jeste li bili danas napolju, kratko ili duže?
Klara Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Jesam. Ja sam skoro kao ovaj @Shan Jan tip iz pitanja, volim svež vazduh i kretanje. Šta ti šteti, ali ipak ne možeš bez toga?
Mil@n Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Šećer, slatko, sokovi. Nije da ne mogu, baš sam u eksperimentu maksimalne redukcije i uspevam u tome u ogromnoj meri. Šta jako želiš ali ne uspeva ti?
Milosh76 Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Da odem 4 dana na odmor negde na more u novembru, a da nije Solun ili da ne lije kisa Isto 1
Svemir Zeka Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Da otputujem bilo kad bilo gde, a da se prethodno ne razbolim Da li verujete u lošu karmu? 1
Shan Jan Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 E verujem iako inace nisam ni verujuci ni praznoverujuci. Imam teoriju za to, jednostavno ako uradis dovoljno losih stvari, malih i velikih, postajes osoba na kojoj se cita da je takva i naicices pre ili kasnije na isti tretman a onda ce dobri ljudi da okrenu ledja kad budes trazio pomoc. Da li ste trenutno pesimista ili optimista?
Svemir Zeka Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Do malopre sam bila pesmista, sad sam pričala s terapeutom i bolje mi je. Isto. 2
Milosh76 Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Trenutno sam vecinom pesimista, jer sam video dugorocnu vremensku prognozu negde na moru, a da nije Solun. Da li imas 2 seta tockova za zimu i leto za kola?
Filozof manijak Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 ja sam neoprezni optimista, i autodestruktivni pesimista (kad me u'vate bubice) Sledeći, kad se dvoumi da li je čaša polupuna ili poluprazna, tad je iskapi do dna
Shan Jan Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 1 hour ago, Milosh76 said: Da li imas 2 seta tockova za zimu i leto za kola? Ja sam problem solver - nemam kola. 1 hour ago, Filozof manijak said: Sledeći, kad se dvoumi da li je čaša polupuna ili poluprazna, tad je iskapi do dna Jok mori vec kontemplira narednih 200 miliona godina dal je polupuna ili poluprazna U kom vidu prevoza najvise uzivate (sve od pesacenja do aviona) 1
Recommended Posts