Tpojka Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Najluđe na putovanjima kad sam zaboravio vozačku dozvolu i sjetio se na granici 300 km daleko pa iznajmio™ nekog da me preveze preko granice kako bih nastavio put ka Beogradu (srećom, saobraćajnu dozvolu nisam zaboravio). U Rači su tada pregledavali obavezno vozačku i saobraćajnu. Kad ste posljednji put jeli burek? 1
Shan Jan Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Davno, jebem ti ove nove lance pekara koje ne prave burek Koji vam je idealn body type osobe suprotnog pola?
Sandradjer Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Pa Novak Djokovic Miris dunje ili miris dinje 1 1
Shan Jan Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Dinje biti mrsav bez misica ili debeo sa misicima? (djokoljubci stop, za vas vec znam) 1
Sandradjer Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 2 hours ago, Shan Jan said: djokoljubci stop, za vas vec znam I ko ce sad da se igra sa tobom
Tpojka Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Umjeren ako može. Šta znači debeo sa mišićima?
Klara Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 (edited) Meni to zvuči kao builtfat. A može biti i Miša Vacić! Zaboravih pitanje: gde se osećate najsigurnije? Ili sa kim, kako vam lakše. Edited November 4, 2023 by Klara
booyaka Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Kad se oslonim samo na sebe Da li volite beach house parties ili da li ste ih voleli
Sandradjer Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 Volim sve sto ima veze sa plazom Da li trazie usluge od drugih ljudi?
Shan Jan Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 42 minutes ago, Tpojka said: Umjeren ako može. Šta znači debeo sa mišićima? Nista extraordinari, prosto imas debele ljude koji imaju i misica isto kao sto imas zgoljave koji nemaju ni sala ni misica. 18 minutes ago, booyaka said: Kad se oslonim samo na sebe Da li volite beach house parties ili da li ste ih voleli Naravno i rado ih se secam Jbg ulete kljakoljubac... vrlo retko jer se osecam kao da im dugujem. Sta vas najvise opusta?
Sandradjer Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 46 minutes ago, Tpojka said: Umjeren ako može. Nesto kao Djokovic 1 1
Sandradjer Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 (edited) 5 minutes ago, Shan Jan said: Jbg ulete kljakoljubac... vrlo retko jer se osecam kao da im dugujem. Sta vas najvise opusta? Gledanje Djokovica . Salim se Shane, nemoj da me stavis na ignore pleaaase Psihicki me opusta voznja bajsa. Volim i masaze. Volim i plivanje. Zbunio me forumas Shan pa sam zaboravila pitanje Sta vas najvise uznemirava a da je deo svakodnevice Edited November 4, 2023 by Sandradjer 1
Sandradjer Posted November 4, 2023 Posted November 4, 2023 (edited) Spoiler Zbog tebe . Postoje dva moja pitanja Edited November 4, 2023 by Sandradjer 1
Recommended Posts