Svemir Zeka Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 42 minutes ago, Milosh76 said: Trebinje Grad u Srbiji u kome bi voleli da zivite, a da nije onaj u kome sad zivite? To ti je Hercegovina 2
Svemir Zeka Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 10 minutes ago, Shan Jan said: Moram da budem lokalpatriota i kazem moj rodni Krusevac. Ima sve a sada su nam i industriju unistili pa je sav lep i mirisljav Da li vise zalite kad se sa nekim posvadjate ili kad precutite? Žalim više kad se posvađam, češće mi se dešava od ovog drugog mada ne žalim uvek. Nekad treba. Možete li da se izvinite posle svađe?
Milosh76 Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 11 minutes ago, Svemir Zeka said: To ti je Hercegovina Jeste, ali je najlepsi 8 minutes ago, Svemir Zeka said: Žalim više kad se posvađam, češće mi se dešava od ovog drugog mada ne žalim uvek. Nekad treba. Možete li da se izvinite posle svađe? Da, kad se smirim ili ako preteram u svadji. Da li umete da se iskontrolisete u svadji?
Svemir Zeka Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 Umem. Ponekad nažalost (bilo bi bolje da kažem više nego što kažem) Najlepše mesto na Jadranu (da!)
Milosh76 Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 (edited) Dubrovnik... nisam bio u Splitu, Zadru, Sibeniku, Makarskoj (bio sam sa matorcima pre 30+godina, a ne secam se ni Hvara ni Krka, tako da to ne racunam da sam bio).. bio sam u Istri, Rovinj pre Pule i cele obale iznad Rovinja....tako da bolje sledeci da odgovori Isto P.S. da li se racuna Venecija. Polignano a Mare, Bari... ? Edited October 31, 2023 by Milosh76
Svemir Zeka Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 31 minutes ago, Milosh76 said: Splitu, ✓✓ Zadru, ✓✓✓ Sibeniku,✓✓ Zadar stari grad 😍 Šibenik mali ali divan Ne računa se Italija. 🥸 1
Milosh76 Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 (edited) 2 minutes ago, Svemir Zeka said: Ne računa se Italija. 🥸 E ja je racunam... Cela ta obala je ustvari Italija u malom..kao i Istra, naravno mislim na stare gradove tih gradova i gradica... Edited October 31, 2023 by Milosh76
Sandradjer Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 1 hour ago, Svemir Zeka said: Najlepše mesto na Jadranu (da!) Stari Grad na Hvaru ima poseban sarm. Daleko ispred je popularnijeg grada Hvara 1 1
Klara Posted October 31, 2023 Posted October 31, 2023 3 hours ago, Svemir Zeka said: Najlepše mesto na Jadranu (da!) Glasam za Hvar! *_* Da li šaljete i dobijate razglednice sa putovanja? Ja sam kao dete mnogo volela razglednice sa Jadranskog, mirisale su mi na more...
Shan Jan Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 Ne Sta je najludje sto ste doziveli na putovanjima? 1
Sandradjer Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 Nista ludo, bilo je nezaboravnih stvari . Da li zivis u proslosti, sadasnjosti ili buducnosti
Shan Jan Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 Pa podeli neku nemo si stipsa U prilososti naravski, to se bar vidi. Vracamo se na sta je najludje sto ste doziveli na putovanjima?
Svemir Zeka Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 Kad smo pijani bazali usred noći od jednog do drugog manjeg mesta pored Barselone. Išli nekim busevima, peške... Namerno smo propustili poslednji voz da bismo pili s Manuom Čaom, ko jebe kako ćemo nazad 😍 Isto 1 1
Shan Jan Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 Hm... verovatno povratak u Johanezburg busom u pola noci. Prolazak kroz centar grada koji izgleda kao iz nekih apokaliptickih filmova, sa ogromnim napustenim zgradama sa razbijenim prozorima, raznim cudnim ljudima okolo koji se tu motaju, samo su zombiji failili. Isto. 1 1
Sandradjer Posted November 1, 2023 Posted November 1, 2023 Nezaboravan mi je provod u Amsterdamu za Kings Day Isto pitanje
Recommended Posts