Klara Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 Znate da meni loše idu pitanja tipa ''šta bi uradio sa milion dinara za sedam dana'' (ili 7 miliona za jedan dan, već sam zaboravila ) i ova ''jedan dan života da ostane meni''. Da imam još dve godine, skupila bih familiju i najbliže prijatelje, pa bismo se izležavali i hasali na nekim tropskim plažama. Ali! Volela bih da obiđem na motoru par država sa Hairy Bikers-ima i naučim portugalski. I da vidim Afriku. Kao što rekoh, nisu ovakva pitanja za mene. Da li bi vam se dopada ruralni deo UK? @Filozof manijak pre nego što pitaš, ja sam ova levo.
Shan Jan Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 Dopada, dopada. Da li vam se dopada ruralni deo Slovenije?
LaLinea Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 Meni se dopada cela Slovenija, ima more, Alpe, zelene doline, puno cveca i drveca, sve je cisto. Sto bi rekli Buldozeri, Slovenija zemlja mog sna u koju bi se zemlju preselio da mozes da biras? 1
Filozof manijak Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 5 hours ago, Klara said: @Filozof manijak pre nego što pitaš, ja sam ova levo. Ček, tvoje levo ili naše levo? 🤔 Spoiler
Shan Jan Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 30 minutes ago, LaLinea said: Meni se dopada cela Slovenija, ima more, Alpe, zelene doline, puno cveca i drveca, sve je cisto. Sto bi rekli Buldozeri, Slovenija zemlja mog sna u koju bi se zemlju preselio da mozes da biras? Privremeno u Japan jer su ludi a za stalno u Grcku. Isto
Tpojka Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 Norveška ili Švajcarska of course. Norveška ili Švajcarska?
LaLinea Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 Norveska, mislim da su bolja i zdravija zemlja. Svajcarska mi se nije svidela Norveska ili Svedska?
Shan Jan Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 Jel mora? Povratak sa puta iz Svecke mi je bio prvi put da sam poljubio zemlju majcice Srbije i bio srecan sto je imam. Mozda Norveska, njih jos nisam posetio pa postoji promil sanse da se ne bih smorio. Ajd i ja da budem grozan kad smo tako krenuli: Kongo ili Saudijska Arabija?
Filozof manijak Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 (edited) Uvek braća Rumunjesku Kolera ili žutica? Edited October 28, 2023 by Filozof manijak 2
Sandradjer Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 Ajd zutica, zvuci mi bezopasnije Pino noar ili Merlo
Tpojka Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 Merlo. Zvuči bosanski. Pileća krilca ili svinjska rebarca? 1
Shan Jan Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 Rebarca, ima vise da se jede Kako vam je izgledao najcudniji san?
Sandradjer Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 Kako se penjem puzajuci uz neku strminu pod uglom od skoro 90 stepeni i hvatam rukama i nogama neku travu, korov a pored mene prolaze skroz normalno neki poznati likovi i javljaju se uobicajeno. Horor Da li ti se jede sladoled upravo sad
Klara Posted October 28, 2023 Posted October 28, 2023 Uvek može! Sinoć mi je drugarica iz Grčke poslala fotku sladoleda sa komadićima čokolade i karamele. Cele noći sam sanjala kako jedem sladoled iz posude bez dna i nikako da ga pojedem. Gde je najukusniji sladoled u Beogradu?
Recommended Posts