Milosh76 Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Povremeno jesam, zbog propustenih prilika bitnih i manje bitnih. Na srecu nema ih mnogo Cisto sumnjam da postoji neko ko nije strog prema sebi... Sledeci ima bas dobre slusalice za kompjuter.
LaLinea Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Ima, dobila ih od kolega, kad sam odlazila iz prethodne firme Sledeci voli drvene figure kao ukrase po kuci
Filozof manijak Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Ako se uklapaju sa ostatkom enterijera i ako su neubočajene Sledećem je bitno da su mu samitarije (baterija za tuś, slavine) u kupatilu od renomiranog proizvođača.
Milosh76 Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 (edited) Samo po predlogu i preporuci majstora ili nekog u koga imam poverenje. Ne patim od firmirane robe. SLedeci ima dva otiska prsta na monitoru koji ga strasno nerviraju i koji ce obrisati upravo Edited October 27, 2023 by Milosh76
LaLinea Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 (edited) Nema, ima prasinu koju ce sutra da obrise Da li mislis da su kablovi neka vrsta zivih bica i da se namerno upetljavaju da ti zagorcavaju zivot? Edited October 27, 2023 by LaLinea
Sandradjer Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Ne, to je kod mene pod konac Da li se cesto kupas/tusiras vise puta dnevno?
Shan Jan Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Vrlo retko. Da imate jos 2 godine zivota kako bi ste ih proziveli?
Sandradjer Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Isla bih okolo grlila i ljubila ljude i pricala im koliko ih volim. Mislim i sad to radim, ali se kontrolisem Isto pitanje 1
LaLinea Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Dala bih otkaz iz mesta i provodila vreme u putovanjima, hiking-u, i u druzenju sa prijateljima i porodicom, narocito sa najnovijim klincima u familiji. Probala neke stvari koje nisam imala vremena ili hrabrosti da probam. moze isto pitanje
x500 Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 20 minutes ago, Shan Jan said: Da imate jos 2 godine zivota kako bi ste ih proziveli? Sve isto kao i sada Samo bih otisao jos jednom na 7 dana u Yerushalayim za jos jednu molitvu pre nego se sretnem sa Tvorcem. I jos jedno brckanje u Mrtvom moru 1
Tpojka Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Spoiler 2 hours ago, Klara said: Šta ti je konciznost, jbte! Može to kraće. Možda bih eventualno pogledao neki od klipova smještenih u Watch later na YT-u. Može dalje isto. 1
Milosh76 Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Prodao bih sve sto imam, otisao kod sestre u Holandiju. Oko pola godine pre roka bih otisao u Italiju, kupio bih stan/kucu na sestricevo ime (on ima EU pasos), putovao po Italiji dok imam para... Isto pitanje
Svemir Zeka Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Ja svejedno živim tako Šta znam šta mi je zapisano... Da imate još 6 meseci života...onda?
Tpojka Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 Obrisao bih sve iz Watch later YT liste. Isto pitanje. 1
Shan Jan Posted October 27, 2023 Posted October 27, 2023 4 hours ago, x500 said: Sve isto kao i sada x500 gospodin covek 4 hours ago, Sandradjer said: Isla bih okolo grlila i ljubila ljude i pricala im koliko ih volim. Mislim i sad to radim, ali se kontrolisem Ne suzdrzavaj se, u moru ludaka normalan covek deluje kao anomalija 6 meseci je bas malo, ne moz covek nista da zaista isplanira... Verovatno bih samo malo vise provodio vreme sa dragim ljudima pa bili i na drugim kontinentima. Nazad na 2 godine 1
Recommended Posts