October 19, 20231 yr Pošto je umene sve vrno, dakle crni, kaput Pazi da se ne pomeša s nečijim Ustati ili odustati
October 19, 20231 yr Ustati, nije važno koliko puta legnem bitno je da svaki put ustanemJutarnje razgibavanje ili ne
October 19, 20231 yr piknik ako je lepo vreme na 30+ stepeni, u restoranu sedeti napolju u dobrom hladu ili unutra sa er-kondišnom?
October 19, 20231 yr Ne znam, ali stvarno . Nisam nikada tako razmisljala. Vise mi prodje kroz glavu kad mi se kod nekoga nesto dopada. Da li vec znate sta cete sutra da radite?
October 19, 20231 yr Ne. Prvo računi, posle kapućino i čokoladni kolač, da se oporavim od države u kojoj živimo. Eto pitanja, @Sandradjer inspirejšn: šta vam se dopada kod nekih forumaša? : D
October 19, 20231 yr Zavisi kod kojih. Kod nekih baš ništa, kod drugih mozgovlje, kod trećih farmerke i patike. Kako vam se zvala baba i da li ste nešto povukli na nju?
October 19, 20231 yr Sećam se, zvala se baba Ljuta, ušla je u legendu kao genodonorka ljutog gena Da li znate koji je Prvi princip patrijarhata?
October 19, 20231 yr Pomesao si teme milane Raduje se ako uspe da ode na neku planinu. I radujem se kraju decembra, dolaze mi dragi ljudi u BG. Da li placate gradski prevoz