Shan Jan Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 Maldivi.. to skoro pa zvuci ko varanje Negde gde ima puno razlicitih stvari da se vidi, oseti, istrazuje... daklem Kina, samo nisam siguran zbog njihove vlade. Mozda ipak Japan, oni su toliko ludi da bi mi u tom smislu ceo svet bio zanimljiv jer bi bio potpuno drugaciji od onog sto sam naucio Da li bi ste radije ziveli na dnu okeana ili na povrsini Marsa?
Klara Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 (edited) Na Marsu. U vodi bi me uvek vuklo da izađem na površinu, a na Marsu me možda ne uhvati želja da se vratim na Zemlju. : D Uz koju muziku ste se jutros probudili? Edited October 16, 2023 by Klara
Sandradjer Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 Probudila sam se i cula kod komsija Bob Dilana - The times they are a changin. Svasta slusaju, zaspala sam uz neke narodnjake. Obozavam komsije, samo ih cujem, oni su drugi ulaz Uz koju muziku volie da plesete, koji zvuci vas teraju da pomerite guze
Tpojka Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Kad ste zadnji put nešto zaboravili da ste se vraćali po to? 1 1
Sandradjer Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 12 minutes ago, Tpojka said: Kad ste zadnji put nešto zaboravili da ste se vraćali po to? Meni ova Zaboravim cesto, ne vracam se uvek. Kada ste bili na kucnoj zurci poslednji put?
Klara Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Još mi je rano da razmišljam o Novoj godini. : D Za koja lična imena vezujete prijatne uspomene?
Shan Jan Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 On 16. 10. 2023. at 17:34, Sandradjer said: Probudila sam se i cula kod komsija Bob Dilana - The times they are a changin. Svasta slusaju, zaspala sam uz neke narodnjake. Obozavam komsije, samo ih cujem, oni su drugi ulaz Uz koju muziku volie da plesete, koji zvuci vas teraju da pomerite guze
Filozof manijak Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 On 16.10.2023. at 17:34, Sandradjer said: Uz koju muziku volie da plesete, koji zvuci vas teraju da pomerite guze ultimativna mrdalica
Amelija Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 uh ima ih dosta, ali evo jedne koja je baš ovih dana spomenuta na drugom topiku puštate li glasnu muziku kod kuće?
Svemir Zeka Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 9 hours ago, Klara said: Za koja lična imena vezujete prijatne uspomene? Jovana, nežni Dalibor... 18 minutes ago, Amelija said: uh ima ih dosta, ali evo jedne koja je baš ovih dana spomenuta na drugom topiku puštate li glasnu muziku kod kuće? Yesss
Svemir Zeka Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Da li volite pesmu o svom imenu, ako ste ženska, ako ste muško žalim slučaj
Eleniko Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 (edited) 25 minutes ago, Svemir Zeka said: Da li volite pesmu o svom imenu, ako ste ženska, ako ste muško žalim slučaj čuj pesmu, da li volite grupu koja se zove po vama ne znam da li više volim svemirka ili valentina boškovića Edited October 18, 2023 by Eleniko 1
Filozof manijak Posted October 18, 2023 Posted October 18, 2023 Naravno, zato sam doveka zahvalan roditeljima što su me tako nazvali Da li ste nekad poželeli da imate drugačije ime? 1
Recommended Posts