October 15, 20231 yr Meni ono dvoje (Itan Houk i J.D.) nikad nisu bili neki sinonim za ljubav kakva meni leži 🤷 Isto pitanje.
October 15, 20231 yr 19 hours ago, Klara said: Recimo, Patch Adams. Ti? Kramer protiv Kramera uvek na kraju filma kad mu vraca dete. 10 hours ago, Sandradjer said: Notebook Koji ljubavni (ili delimicno ljubavni) film vam uopste nije docarao ljubav? Jesen u Njujorku Isto...
October 15, 20231 yr 2 hours ago, Milosh76 said: Kramer protiv Kramera uvek na kraju filma kad mu vraca dete. Jaoj Kramer protiv Kamera je bas za plakanje
October 15, 20231 yr Meni to dosadan film. A palačinke sa pekmezom od šljiva ili od kajsija. Kakve nutele, kakvi bakrači i eurokremovi
October 15, 20231 yr Palacinke sa dzemom od šipka 😍 Kramer protiv Kramera, jesen u Njujorku i Ptice koje ne polete 😭 S kojim umorom se lakse zaspi, fizickim ili psihickim? Edited October 15, 20231 yr by Serena
October 15, 20231 yr 42 minutes ago, Sandradjer said: Da li imate neku amajliju? Izgleda su to palacinke, samo se menjaju namazi
October 15, 20231 yr 6 minutes ago, Serena said: S kojim umorom se lakse zaspi, fizickim ili psihickim? Meni je svejedno 3 minutes ago, Filozof manijak said: Da li jedete palačinke u hladnom ili zagrejanom stanu? Javljam sutra ujutru posto cu da ih pecem. Da li ste se odmorili ovog vikenda?
October 15, 20231 yr Mi smo upravo smazali naše palačinke. : D Hm, nisam baš, i dalje sam pospana od umora. Ili se pretvaram u medveda, pa padam u zimski san. Da li se sećate čime i čega ste se igrali kada ste bili klinci?