Sandradjer Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Samo suve sam jela (kakve su sveze?) Tamvaj ili autobus?
Shan Jan Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Tramvaj. Ne znam da li ste primetili ali tramvaj ne pati od lossih puteve i nedostatka amortizera. Koju planetu bi ste voleli da posetite u nasem Solarnom sistemu? 1
Filozof manijak Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Saturn i to na mesec Titan Koji zvezdani sistem bi voleli da obiđete? 1
Svemir Zeka Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Onaj u kome je zvezda Nemezis Na kojoj ste najvećoj visini bili a ispod prazan prostor (a da nije avion) i na kojoj dubini (svejedno kako)? 1
Milosh76 Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 (edited) U Halstatu, al ne znam koliko je visoko(oko 350m kaze google). Za dubinu ne znam. Hallstatt Skywalk Welterbeblick Aussichtsplattform Isto pitanje Edited October 13, 2023 by Milosh76 2
Serena Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 (edited) 5 hours ago, Sandradjer said: Samo suve sam jela (kakve su sveze?) Tamvaj ili autobus? Komsija Egipcanin prodaje voce i vidim juce ovo na pultu. Pitam sta je, kaze sveze urme. Ja u cudu, a posle razmisljam jbt pa ni suve smokve i sljive ne izgledaju isto dok su sveze Ponudi mi jednu da probam ali ne ovu zlatno zutu nego izabere jednu svetlo smedju koja je licila kao da je pocela da truli. Koji ukus! Socno, slatko, a nekako hrskavo. Nikada tako nesto nisam pojela. Morala sam da kupim jednu grancicu i sad ih drzim u frizideru. Rekao komsija da ce za 3-4 dana biti jestive. Njam njam, ne mogu da docekam 53 minutes ago, Milosh76 said: Isto pitanje Bila sam na La terrazza del Brivido iznad Lago di Garda. Ne znam koliko je bilo visoko ali pogled sa, kako joj ime kaze, Terasa jeze je bio strasan😬 Putem koji se vidi smo se popeli kolima. I jos jedno mesto gde smo se popeli pesice a zove se Strada delle 52 gallerie Koliko je trajalo najduze putovanje brodom bez zaustavljanja? Edited October 13, 2023 by Serena 1 1
Tpojka Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Cijelu noć. U kojem muzičkom spotu bi bili epizodista?
Mil@n Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 U bilo kojem Modelsa. Da l iste nekad obrisali sline rukavom? 3
Klara Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Nenenene. Šta biste sve poručili malom Sebi? Da li biste malog Sebe utešili, ohrabrili, kritikovali, šta biste mu rekli? 1 2
Serena Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Malu Sebe bih zagrlila i rekla da se ispravi. Nije sramota biti za glavu vislji od sve dece u razredu. I da olabavi malo, ne mora sve sto radi da bude bez greske. Pitanje je divno pa ga prosledjujem. 2 1 1
Indy Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Da slušam mamu i tatu Prosleđujem dalje pitanje 2 1
Sandradjer Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Da kazem mami za izvesnog komsiju iz kraja S (isto dete, klinacka dobacivanja sa ekipom, trauma je bila da ih sretnem). Mame su se dobro poznavale, i mama mu je normalna zena. To bi bilo reseno za minut, kasno sam to shvatila. Isto pitanje 3 1
DejanMilč Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Da odrasli ljudi uvek mogu da izaberu između biti dobar čovek i biti kreten prema nekome. Sve ostalo su nezreli i sebični izgovori. Super pitanje, isto za sledećeg! 4
Svemir Zeka Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Da se ne plašim toliko, i da se jednog dana ničega od od toga neću plašiti. I da provedem još neki dan i sat više s babama i dedama, jer će mi jednom nedostajati ti sati koji fale. Isto. 4 1
Nikodije Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Ne bih mu ništa rekao, ne bi me slušao svakako. Prosleđujem. 2 1
Recommended Posts