October 13, 20231 yr Pescana plaza uvek... ne volim kamenite i sljunkovite plaze. Dzon, Dzek, Vilijam ili Averel Dalton
October 13, 20231 yr 1 hour ago, Shan Jan said: Cek nisam siguran da razumem... ako je da li sledeci dan ides u istom kupacem - da. Ma ne. Nego kad se bucnes i izadjes iz vode (mokra guza i pisa), a ostajes na plazi da li presvuces kupaci ili sedis u tom mokrom?
October 13, 20231 yr 39 minutes ago, Filozof manijak said: Averel, ofkors Bananamen ili Cipelići? Cipelici Ana ili Elza?
October 13, 20231 yr 7 minutes ago, Sandradjer said: Ma ne. Nego kad se bucnes i izadjes iz vode (mokra guza i pisa), a ostajes na plazi da li presvuces kupaci ili sedis u tom mokrom? Ma jok... presvucem za popodnevno kupanje 5 minutes ago, Sandradjer said: Cipelici Ana ili Elza? Ana je lepse ime, ali ne znam ko je Elza
October 13, 20231 yr 1 hour ago, Sandradjer said: Ma ne. Nego kad se bucnes i izadjes iz vode (mokra guza i pisa), a ostajes na plazi da li presvuces kupaci ili sedis u tom mokrom? Sto bih menjao? Vi zene ste cudna vrsta... Elza Ove princeze su dosadne Tapsanje po dupetu ili poljubac u celo?
October 13, 20231 yr 3 hours ago, Sandradjer said: Ma ne. Nego kad se bucnes i izadjes iz vode (mokra guza i pisa), a ostajes na plazi da li presvuces kupaci ili sedis u tom mokrom? naravno da ostanem u istom osim ako misliš na kupanje po hladnjikavom vremenu, onda bi presvlačenje imalo smisla
October 13, 20231 yr 1 hour ago, Sandradjer said: Ljubavna ili rodoljubiva poezija? joj jel može nijedno od ponuđenog ajd isto, da ne kvarim pitanje
October 13, 20231 yr 2 hours ago, Filozof manijak said: evo ja ću dalje: zaneti se ili zaneti? Zaneti se Urme sveze ili suve? Ja sam juce prvi put u zivotu videla i probala ove prve.