Sandradjer Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Nisam . Poslednje sam kontaktirala pogresnog Nemanju, a pogresni Nemanja je kolega sa posla. Nije moglo gluplje da ispadne. Da li spavate u carapama? 1
Shan Jan Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Hm.. ponekad zimi Da li se krecete u kuci samo u donjem vesu? 1
Amelija Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 ponekad da li se krećete van kuće samo.u donjem vešu? 2
Sandradjer Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Ne Da li se krecete van kuce bez donjeg vesa ponekad? 1
Amelija Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 delimično pošto ne nosim brusthalter (veoma retko), a donju majicu kako kad zašto je ok biti van kuće u kupaćem a nije u (običnom) donjem vešu? 1
Sandradjer Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Pa valjda nije ok ni u kupacem (osim plaza, bazen, itd) Da li je pozeljno ili nije nositi brushalter? 1
Jesper23 Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 1 hour ago, Sandradjer said: Pa valjda nije ok ni u kupacem (osim plaza, bazen, itd) Da li je pozeljno ili nije nositi brushalter? Za muškarca bez, da vidiš na čemu si brate mili. Za žene kontam da jeste poželjno, ipak ta težina (ako je ima) utiče na kičmu, pa je svaka pomoć dobrodošla. Da li maštate o odlasku na selo? Jutros u vožnji naleti pjesma Miladina Šobića, džemper za vinograd i baci me u razmišljanje. Ja upravo gledam brdo iznad grada i zamišljam sebe kako lagano sjedim (može i neko drugo brdo), štapić, oko mene ovčice/kozice/kravice, možda i cigarica lagana. Milina, možda sam trebao biti paor, jebeš fakultet.
Milosh76 Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Nekad i previse Da li uz corbasto (grasak, pasulj, punjene paprike, boranija...) jedete supu?
Amelija Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 ne ako je tu meso i povrće kao prilog, mora li i hleb?
Filozof manijak Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 (edited) Može a i ne mora. Zavisi na koju nogu ustanem. Da li jedete eurokrem bez leba? Edited October 12, 2023 by Filozof manijak
Milosh76 Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 Retko ga jedem sa lebom, mada sam voleo kad sam bio klinac Da li nosite bade mantil posle kupanja?
Amelija Posted October 12, 2023 Posted October 12, 2023 posle pranja kose obavezno da li se brišete peškirom na plaži ili prosto osušite na vazduhu?
Sandradjer Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Susim se ako ne zurim, a obicno ne zurim Da li menjate mokre kupace gace nakon svakog kupanjca?
Shan Jan Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 18 hours ago, Jesper23 said: Da li maštate o odlasku na selo? Jutros u vožnji naleti pjesma Miladina Šobića, džemper za vinograd i baci me u razmišljanje. Ja upravo gledam brdo iznad grada i zamišljam sebe kako lagano sjedim (može i neko drugo brdo), štapić, oko mene ovčice/kozice/kravice, možda i cigarica lagana. Milina, možda sam trebao biti paor, jebeš fakultet. Svaki ITjevac mora da prodje fazu "odlazim na selo" 19 minutes ago, Sandradjer said: Susim se ako ne zurim, a obicno ne zurim Da li menjate mokre kupace gace nakon svakog kupanjca? Cek nisam siguran da razumem... ako je da li sledeci dan ides u istom kupacem - da. Kamena uvala sa malo ljudi ili pescana plaza sa beach barom?
Recommended Posts