October 12, 20231 yr Nisam . Poslednje sam kontaktirala pogresnog Nemanju, a pogresni Nemanja je kolega sa posla. Nije moglo gluplje da ispadne. Da li spavate u carapama?
October 12, 20231 yr delimično pošto ne nosim brusthalter (veoma retko), a donju majicu kako kad zašto je ok biti van kuće u kupaćem a nije u (običnom) donjem vešu?
October 12, 20231 yr Pa valjda nije ok ni u kupacem (osim plaza, bazen, itd) Da li je pozeljno ili nije nositi brushalter?
October 12, 20231 yr 1 hour ago, Sandradjer said: Pa valjda nije ok ni u kupacem (osim plaza, bazen, itd) Da li je pozeljno ili nije nositi brushalter? Za muškarca bez, da vidiš na čemu si brate mili. Za žene kontam da jeste poželjno, ipak ta težina (ako je ima) utiče na kičmu, pa je svaka pomoć dobrodošla. Da li maštate o odlasku na selo? Jutros u vožnji naleti pjesma Miladina Šobića, džemper za vinograd i baci me u razmišljanje. Ja upravo gledam brdo iznad grada i zamišljam sebe kako lagano sjedim (može i neko drugo brdo), štapić, oko mene ovčice/kozice/kravice, možda i cigarica lagana. Milina, možda sam trebao biti paor, jebeš fakultet.
October 12, 20231 yr Nekad i previse Da li uz corbasto (grasak, pasulj, punjene paprike, boranija...) jedete supu?
October 12, 20231 yr Može a i ne mora. Zavisi na koju nogu ustanem. Da li jedete eurokrem bez leba? Edited October 12, 20231 yr by Filozof manijak
October 12, 20231 yr Retko ga jedem sa lebom, mada sam voleo kad sam bio klinac Da li nosite bade mantil posle kupanja?
October 12, 20231 yr posle pranja kose obavezno da li se brišete peškirom na plaži ili prosto osušite na vazduhu?
October 13, 20231 yr Susim se ako ne zurim, a obicno ne zurim Da li menjate mokre kupace gace nakon svakog kupanjca?
October 13, 20231 yr 18 hours ago, Jesper23 said: Da li maštate o odlasku na selo? Jutros u vožnji naleti pjesma Miladina Šobića, džemper za vinograd i baci me u razmišljanje. Ja upravo gledam brdo iznad grada i zamišljam sebe kako lagano sjedim (može i neko drugo brdo), štapić, oko mene ovčice/kozice/kravice, možda i cigarica lagana. Milina, možda sam trebao biti paor, jebeš fakultet. Svaki ITjevac mora da prodje fazu "odlazim na selo" 19 minutes ago, Sandradjer said: Susim se ako ne zurim, a obicno ne zurim Da li menjate mokre kupace gace nakon svakog kupanjca? Cek nisam siguran da razumem... ako je da li sledeci dan ides u istom kupacem - da. Kamena uvala sa malo ljudi ili pescana plaza sa beach barom?