October 15, 200717 yr nekako mislis menjaju?ovo je bilo za beti, a za amelijkuda - da kasnim negde, a nikako ne mogu da pronadjem ciste stvari da obucem, lift ne radi, nema autobusa i varijacije na temuisto Edited October 15, 200717 yr by Mancunian
October 15, 200717 yr [pa ja recimo od adolescencije nisam imala one snove kad me neko proganja, kad trcim a ne mogu da pobegnem, uopste, gotovo da nemam neprijatne snove a tokom odrastanja ih je bilo tu i tamo. a redje imam i lucidne snove, ali mislim da je povezano sa manjkom potrebe da imam kontrolu nad sadrzajem. na primer.]
October 15, 200717 yr uh ja te imam oduvek (to da trčim a ne mogu da pobegnem, da me neko juri, da kasnim a ne mogu da postignem, itd)inače ubedljivo me najviše nervira san kada ne uspevam da upalim svetlo, kao i opsednutost talasima koje nikako da se otarasim
October 16, 200717 yr maljem u glavu, ja prvi kandidat <_<kako znati sta je prava stvar (u najsirem mogucem smislu) za vas? Al ozbiljno Edited October 16, 200717 yr by Mancunian
October 16, 200717 yr a. Znati unapred, nikako. Možeš samo pretpostaviti, izabrati, postupiti i čekati posledice. E, tek onda ćeš znati.q. isto
October 16, 200717 yr a. znam. ne znam kako, ali znam. pitanje je samo da li cu da postupim u skladu s tim.q. isto.
October 16, 200717 yr a. kad ugledas pravu stvar znaces da je to prava stvar. napr. ko kad je korbenu dalasu pala lilu u taxi. prosto ko pasulj.q. sta reci taxisti koji vas pijanog vozi 160 kroz grad i slusa ramstajn?
October 16, 200717 yr a1. uzmi me za zenu! (rammstein )a2. nista. to je jedan od taxi-standarda.q. magritte ili monet? Edited October 16, 200717 yr by Cruella De Ville