Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted (edited)

nekako mislis menjaju?ovo je bilo za beti, a za amelijkuda - da kasnim negde, a nikako ne mogu da pronadjem ciste stvari da obucem, lift ne radi, nema autobusa i varijacije na temuisto

Edited by Mancunian
Posted

[pa ja recimo od adolescencije nisam imala one snove kad me neko proganja, kad trcim a ne mogu da pobegnem, uopste, gotovo da nemam neprijatne snove a tokom odrastanja ih je bilo tu i tamo. a redje imam i lucidne snove, ali mislim da je povezano sa manjkom potrebe da imam kontrolu nad sadrzajem. na primer.]

Posted

uh ja te imam oduvek (to da trčim a ne mogu da pobegnem, da me neko juri, da kasnim a ne mogu da postignem, itd)inače ubedljivo me najviše nervira san kada ne uspevam da upalim svetlo, kao i opsednutost talasima koje nikako da se otarasim

Posted (edited)

maljem u glavu, ja prvi kandidat <_<kako znati sta je prava stvar (u najsirem mogucem smislu) za vas? Al ozbiljno :cry:

Edited by Mancunian
Posted

a. Znati unapred, nikako. Možeš samo pretpostaviti, izabrati, postupiti i čekati posledice. E, tek onda ćeš znati.q. isto

Posted

a. znam. ne znam kako, ali znam. pitanje je samo da li cu da postupim u skladu s tim.q. isto.

Posted

a. kad ugledas pravu stvar znaces da je to prava stvar. napr. ko kad je korbenu dalasu pala lilu u taxi. prosto ko pasulj.q. sta reci taxisti koji vas pijanog vozi 160 kroz grad i slusa ramstajn?

Posted

a. brate! willst du bis zum tod der scheide?! q. a ako slusa dzeja?

Posted (edited)

a1. uzmi me za zenu! (rammstein :heart: )a2. nista. to je jedan od taxi-standarda.q. magritte ili monet?

Edited by Cruella De Ville
Posted

van gog, zbog 1 konkretnog delafrenk miler ili alen mur?

Posted
a: milerq: ovdi il tamo?
promiskuitetno choveche :lol: