Filozof manijak Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 jel može umesto bojenja - stavljanje štipaljki za veš na bradavice? (pitam za druga)
Shan Jan Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 Da li bi ste stavljali pirsinge na bradavice?
Svemir Zeka Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 Ne bih pirsing, ali štipaljke su prihvatljive Da li trpite bol dobro ili loše? (Kakvo pitanje)
Tpojka Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 Bol je passé. Češće hodate lijevim ili desnim trotoarom?
Sandradjer Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 3 hours ago, Filozof manijak said: jel može umesto bojenja - stavljanje štipaljki za veš na bradavice? (pitam za druga) Ne moze. A kazi drugu da se ne stavljaju stipaljke za ves 1
Tpojka Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 @Svemir Zeka Pozvaćemo još ovaj put Booyaku da se prisabere. 2
Svemir Zeka Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 Desnim, kao, držim se pravila Na čemu najviše volite da se smestite u kući, ja na poluizduvanom lazy bagu
Klara Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 (edited) Mislila sam danas na vas sa ove teme. Ono, jedva čekam da dođem kući i malo svratim na temu. : D 3 hours ago, Svemir Zeka said: Da li trpite bol dobro ili loše? (Kakvo pitanje) Iako umem da trpim, pre ću izabrati da bol dostojanstveno isplačem i verbalizujem. Ili da ga nečim umorim. Češće hodate lijevim ili desnim trotoarom? Primetila sam da uglavnom idem levim trotarom kada hodam ka cilju. Kad odlazim od cilja, onda idem desnom stranom. * izvini, Zeko. Ja najviše volim jednu ugaonu garnituru. : D Jel imate neki omiljeni filmski poster? Možda neki koji biste držali na zidu? Edited October 11, 2023 by Klara 1 1
Tpojka Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 Spoiler Idem dijagonalno. Tj. prelazim najbliže zebre. Uvijek mi je ruta: zebra->trotoar, nikad obratno. Nemam a nisam siguran ni da bî. Koliko ste najviše čaša vode popili odjednom?
Svemir Zeka Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 28 minutes ago, Klara said: Jel imate neki omiljeni filmski poster? Možda neki koji biste držali na zidu? 1
Filozof manijak Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 The horror... ....śta učinjeste od ove teme. 1
Amelija Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 40 minutes ago, Klara said: Jeste li žedni posle tuširanja i ujutru? Dosta sam žedna posle lubenice i supe Da li ste žedni u toku noći?
Klara Posted October 11, 2023 Posted October 11, 2023 I ja sam žedna posle supe! Mora da je zbog začina i soli... Nisam. Jeste li nekad sanjali da ste dobili poruku ili poziv, pa ste se u pola noći probudili i pospani odgovorili ni krivom ni dužnom kontaktu iz telefona?
Recommended Posts