October 11, 20231 yr tikvice šta vam je najteže u stranim jezicima? (bilo koji jezik, bilo koja njegova osobina)
October 11, 20231 yr 1 minute ago, Filozof manijak said: meni je, u stvari, poenta ove fotke izraz lica crvenog takmičara U skladu sa osvojenim bodovima
October 11, 20231 yr 2 minutes ago, Amelija said: tikvice šta vam je najteže u stranim jezicima? (bilo koji jezik, bilo koja njegova osobina) Članovi, definitivno, i gde se sve primenjuju Koji vam je strani jezik najmelodičniji uhu?
October 11, 20231 yr španski uh da, članovi su mi ubedljivo najgori, pa još nisu ista pravila u svim jezicima gde ih ima koji jezik vam (deluje) najteži za izgovor? (ne morate da ga znate)
October 11, 20231 yr Ne znam. Ali zato domaće razbijam Markes ili Borhes Edit. Uleteo manijak Edited October 11, 20231 yr by Svemir Zeka
October 11, 20231 yr 22 minutes ago, Sandradjer said: Holandski (deluje da se dave) Jel znate neku holandsku poslovicu? ne znam poslovice, ali evo jedna jezikolomka samo za tebe: Wij smachten naar achtentachtig prachtige nachten bij achtentachtig prachtige grachten (i ch i g se izgovaraju usred procesa zadavljivanja)
October 11, 20231 yr 23 minutes ago, Svemir Zeka said: Ne znam. Ali zato domaće razbijam Markes ili Borhes Edit. Uleteo manijak Sobzirom da sam citao samo 100 godina samoce onda Markes Koji film vam je najbolji u historiji filma?
October 11, 20231 yr 3 minutes ago, Amelija said: ne znam poslovice, ali evo jedna jezikolomka samo za tebe: Wij smachten naar achtentachtig prachtige nachten bij achtentachtig prachtige grachten (i ch i g se izgovaraju usred procesa zadavljivanja) Ne znam ni rec holandskog ali ovo mi zvuci dobro (deluje da cemo nesto da radimo nocu )
October 11, 20231 yr da da, ima noć (čeznemo za 88 divnih noći na 88 divnih kanala ) film, pa teško je samo jedan :-( ali ajd nek bude Alien (jer mi je to bio prvi "pravi" film) ajd još nekog da vidimo za najbolji film
October 11, 20231 yr Ako treba da izaberem jedan, onda neka to bude Odiseja 2001. bez dileme..i vizuelno, i značenjski, i muzika, sve Isto pitanje
October 11, 20231 yr Amelie Blade Runner Until the end of the world The Assassination of Jesse James Petrijin venac Ima još 😭 Isto pitanje