October 10, 20231 yr 1 minute ago, Sandradjer said: Osedeti, mogu da se farbam Jabuka za uzinu ili kifla za uzinu? jabuka pa kifla
October 10, 20231 yr 2 hours ago, Amelija said: pravljenje prezentacija na zadatu temu (tj, možda to sada postoji i u Srbiji?) Naravno, još odavno
October 10, 20231 yr 2 hours ago, Milošica said: Švedska, jer su mi tamo sestra i sestrić. Koji grad u SAD vam je omiljen i zašto? NYC, numem reći. Verovatno jer sam pogledala zilion filmova. Ali takođe i San Francusko, Nju Orleans
October 10, 20231 yr 2 hours ago, Amelija said: a kako se kotiraju sede obrve i trepavice? Ne znam. Moje obrve i trepavice su toliko svetle da mi je svejedno Da li sam odgovorila na pravo pitanje? Strebera nema
October 10, 20231 yr Strebaju ali tu smo shanjan koji zeki, ti i ja i tpojka usput kad stigne Da li ulaziti u gradski prevoz ili put pod noge? Edited October 10, 20231 yr by Sandradjer
October 10, 20231 yr Put pod noge, zdravije je. Da li znate koliko se zvezda moze videti na nocnom nebu? Ne ovom nasem nego onom kad nema svetlosnog zagadjenja