October 10, 20231 yr Nismo, a i zašto bismo. (Unutrašnje putovanje je mnogo zanimljivije) Koju biste životinju izabrali za svoj totem?
October 10, 20231 yr 1 hour ago, Filozof manijak said: Nismo, a i zašto bismo. (Unutrašnje putovanje je mnogo zanimljivije) Koju biste životinju izabrali za svoj totem? Medvjed - mislim da me najbolje opisuje. Volem san, ribolov na planinskim brzim rijekama, kupanje u istim, tumaranje šumom. Kuća ili stan? (šta bi ste prije izabrali i zašto)
October 10, 20231 yr Kucu (zbog dvorista). Nikad nisam zivela u kuci, samo privremeno boravila. Proteini ili ugljeni hidrati, sta vise volite da jedete?
October 10, 20231 yr 8 hours ago, Milosh76 said: Jesam u Sloveniji, super osecaj Gde? Gde? Gde? 3 hours ago, Sandradjer said: Proteini ili ugljeni hidrati, sta vise volite da jedete? Sta bi ste uveli u skoli da se uci a sto sada ne postoji?
October 10, 20231 yr pravljenje prezentacija na zadatu temu (tj, možda to sada postoji i u Srbiji?) koji biste od neobičnih jezika najradije učili: - finski - grčki - japanski - irski
October 10, 20231 yr 30 minutes ago, Amelija said: pravljenje prezentacija na zadatu temu (tj, možda to sada postoji i u Srbiji?) koji biste od neobičnih jezika najradije učili: - finski - grčki - japanski - irski Grcki Sledeci ne voli utorak.
October 10, 20231 yr Ponedeljak mi je ipak "omiljeni" U koje tri zemlje bi ste voleli da provedete po godinu dana i zasto?
October 10, 20231 yr Italija, Spanija i Holandija. Italija jer je najlepsa zemlja na svetu! Spanija jer mi je sve lepsa sto cesce idem tamo. Holandija jer su mi tamo sestra i sestric. U koju zemlju ne biste isli i zasto? Edited October 10, 20231 yr by Milosh76
October 10, 20231 yr Švedska, jer su mi tamo sestra i sestrić. Koji grad u SAD vam je omiljen i zašto?
October 10, 20231 yr Jebem ti zivot, ni jedan, USA mi je generalno nezanimljiva zemlja, ne pitajte zasto. U kojoj Africkoj zemlji bi ste se smestili?
October 10, 20231 yr 22 minutes ago, Milosh76 said: U koju zemlju ne biste isli i zasto? 19 minutes ago, Milošica said: Švedska, jer su mi tamo sestra i sestrić. je li ovo greška ili je do odnosa u porodici? u afričke zemlje se ne bih baš smeštala (ne bih ni u kakve van Evrope) a posetila bih sve i svašta da li biste živeli u 2-3 različite zemlje?
October 10, 20231 yr Naravno, srce na Kosovu, glava u Marbelji, porez u Monakou Da li je bolje mlad osedeti ili ocelaviti?