October 9, 20231 yr 2 minutes ago, booyaka said: Gipsy Woman od Crystal Waters Sci fi ili epska fantastika Epska fantastika Da li ste pevali na karaokama?
October 9, 20231 yr Jesmo! Bio bas tezak fajt, prva tri tima imali sve tacne odgovore od 50 pitanja, odlucivao neki komplikovani sistem. Ne idite, obrisace pod sa vama Jel ste poljubili nekog kao mali dok ste igrali masne fote?
October 9, 20231 yr ne, ali jesam u vodu (kao, fini smo), jedva pretekoh (još ja prirodno pijem dosta vode) da li vam je problem da idete po zgradi (npr. u podrum ili sl.) u pidžami?
October 9, 20231 yr nešto između (može ponekad seksi veš) da li je vam je problematično spavati uz uključen erkondišn?
October 9, 20231 yr Da, i ne samo spavati nego i danju boraviti u klimatizovanoj postoriji. Ne radi mi "termostatom" kad je hladno ledim se 🥶 jednom prilikom sam zaglavila u hitnoj sa tenoeraturom 32.4 Sledecem smeta promaja
October 9, 20231 yr Uglavnom ne, i volim da stojim na njoj Sledeći je ranije bio hipohondar, ali više nije
October 10, 20231 yr Borbom da ne zaspim Da li ste se kupali u onim otvorenim bazenima a napolju okolo sneg? Edited October 10, 20231 yr by Sandradjer
October 10, 20231 yr Jesam u Sloveniji, super osecaj Da li iz (skoro) svakog grada koji posecujete turisticki imate magnet? Edited October 10, 20231 yr by Milosh76