October 8, 20231 yr Uglavnom zabrinutija, ali sam i otkrila više načina kako da se umirim i opustim. <3 Kad postajemo odrasli? Kad ste se vi prvi put osetili kao odrasla osoba?
October 8, 20231 yr Ja lično kad sam rodila drugo dete. Kasno, ali bolje i tad... Da li vam više odgovara samoća i nezavisnost, ili život u paru
October 9, 20231 yr 4 hours ago, Sandradjer said: Super pitanje Roman Holiday ili Watchmen Ponovo isto pitanje Lord of the rings i to kao vilenjak ili hobit, ako može. Super mi je taj sklad i suživot sa prirodom, mnogo boja. Koju vrstu štednje praktikujete? (zlato, depozit, nekretnine, etc...)
October 9, 20231 yr Nijednu, ja sam samo u dugovima stipsurina ili rasipnik, ako baš morate da birate
October 9, 20231 yr Stipsa, takav samo mozes da se ogradis drugima, kao rasipnik mozes porodici da upropastis zivot Ajmo u kojoj seriji bi ste ziveli
October 9, 20231 yr Šta je to A files? Digital carbon, definitivno U kojoj bi distopijskoj knjizi živeli?
October 9, 20231 yr Dina u sluzbi Kuce Atreida na Kaladanu pre pocetka svega U kojem romcomu bi ste ziveli?
October 9, 20231 yr Zgodna zena Koju biste pesmu otpevali na Maturskoj veceri (ajmo uno-due-tree-kvatro)
October 9, 20231 yr 6 minutes ago, Milosh76 said: Zgodna zena Koju biste pesmu otpevali na Maturskoj veceri (ajmo uno-due-tree-kvatro) Jesi li zgodna zena?