Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

hijenahahanokat o tablu ili škripa viljuške o tanjir
a: tabla (edit: je gora), oko nje nikad ništa dobroga q: crne čizme+narančasta torbica ili svijetlo smeđe čizme+tamno smeđa torbica?

Edited by Nicol

• Replies 14.7k
  • Views 545.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

crno/narandzasto. smedjesmedje je za babe.sta radite kad vas bole oci od piljenja u monitor (odmor iskljucen)?

a1: uključim odmora2: brzo treptanje i ohlađene upotrebljene kesice od kamilice na očima... što rekoše džirlo djevojke - izgleda šašavo, ali delujeedit: zaboravih pitanje <_< 1. ili 14. januar?

Edited by Al-Khwarizmi

fali ti pitanje

fali i dalje.

1. ili 14. januar?
a: prvi prvogaq: najveseliji datum u godini?

svetski dan vinavino ili pivo?

a: cigare.q: spavanje ili cigare?

idi spavajdelite li savete koje ni sami ne možete da sprovedete u delo?

naravno.blues ili jazz?

bluesmuzika za (jutarnje) budjenje?

Just a littlle lovin' early in the mornin'Dorucak ili ne ?

više kao brunch (ljudi koji ne češće obole od infarkta, pisalo u vivi, ali ja ne doručam zbog straha nego što mnogo volim da jedem)treba leba uz krompira?

trebataksisti ili vozači gsp-a?

nese taksistepomoci prolazniku da izvuce auto iz snega vs sedeti u toploj kuci i nemo posmatrati?