Serena Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Ni jedno ni drugo Da li vam se svidjaju sarene plocice za kuhinju? Spoiler Nesto tipa 1
Milosh76 Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 (edited) Ne bas Narandzaste plocice u kuhinji, da ili ne? (u mojoj su slicne, ali to neka ne utice na odgovor ) Edited October 8, 2023 by Milosh76
Shan Jan Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Ne. Ovo prvo mi izaziva fizicku muku a ovo drugo mi je samo ruzno Nesto vako neutralno: sta mislite o fasadnoj cigli?
Serena Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 9 minutes ago, Shan Jan said: Nesto vako neutralno: Meni ovo bezlicno i dosadno. Narandzaste su mi ok ali ne u mojoj kuci. Fasadna cigla ne jer kad ti dosadi teze je za promeniti od jednostavne promene boje. Kozne garniture za sedenje ili nesto drugo opustenije?
Shan Jan Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Isto se moze reci i za plocice, lakse dodati neke predmete koji ce razbiti monotoniju nego razbijati plocice kad ti dosade. Meni je fasadna cigla must ako budem pravio/pazario kucu. Koza nigde nikad. Ocajan materijal za koriscenje. Potkrovlje ili podrum?
Sandradjer Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Potkrovlje. Mozes da gledas zvezde nocu . Spavanje na tvrdom ili meksem duseku
Shan Jan Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Tvrdo, imam ugradjene jastuke Djakuzi ili sauna?
Shan Jan Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Djakuzi, ko neka neprestana masaza Kad smo kod masaze, tajlandska ili obicna?
Sandradjer Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 (edited) Obicna (nisam probala tu tajlandsku) Crveni auto ili sivi auto Edited October 8, 2023 by Sandradjer
Svemir Zeka Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 6 hours ago, Sandradjer said: Samostojece Crni ves ili beli ves za donji ves Crni + samostojeće Praštajte na preskakanju
Svemir Zeka Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 5 hours ago, Shan Jan said: Bullseyes! Ja ipak ne mogu, dok se obrijem oznojim se u parnom kupatilu jos pet puta. Kako pitati kolike su ti sise bez da te pitaju kolike su ti sise Prosledjujem pitanje damama ispod Smanjiti 2
Milosh76 Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 1 hour ago, Sandradjer said: Obicna (nisam probala tu tajlandsku) Crveni auto ili sivi auto Crveni auto 15 do 3 ili 3 i 15
Svemir Zeka Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 U 3:15 tj koji minut kasnije je đavolsko vreme, pa nek bude to U koju boju se najčešće oblačite?
Recommended Posts