Sandradjer Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Petosoban za jednog Kafa pa dorucak ili dorucak pa kafa 2
Shan Jan Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Koka kola pa dorucak Koliko dece vam je idealno?
booyaka Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Kafa prvo/ ne postoji idealan broj dece, zavisi od dogovora sa partneromUmivanje prvo pa pranje zuba ili obrnuto
Shan Jan Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Pranje zuba pa umivanje Brijanje pre ili posle tusiranja?
Sandradjer Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Pretpostavljam pre tusiranja Limun zuto ili oker zuto 1
Shan Jan Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Sta je ovo, uzvraca se sa pitanjem za koje muski moraju da guglaju? Limun, ovo drugo mi povredjuje oci U koju boju bi ste okrecili dom?
radnik Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Bleda kajsija (brijanje posle, kad omekne, mnogo lakse) Naocari ili sociva 1
Serena Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Naocari, ne verujem da bih sociva uspela da izvadim Smanjiti ili povecati grudi 1 2
Sandradjer Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 10 minutes ago, Shan Jan said: U koju boju bi ste okrecili dom? Belu 3 minutes ago, radnik said: (brijanje posle, kad omekne, mnogo lakse) Naocari ili sociva Ima nas koji smo cosavi, nema sta paperje da omekne 2
Shan Jan Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 11 minutes ago, radnik said: (brijanje posle, kad omekne, mnogo lakse) Bullseyes! Ja ipak ne mogu, dok se obrijem oznojim se u parnom kupatilu jos pet puta. 6 minutes ago, Serena said: Smanjiti ili povecati grudi Kako pitati kolike su ti sise bez da te pitaju kolike su ti sise Prosledjujem pitanje damama ispod 1
Sandradjer Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Pa sise naravno . Vesele me. Mozda bi trebalo da se preispitam 1
radnik Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 Male povecati, a bas velike smanjiti Moj smajli je za sociva, prepoznao sam svoje strahove Je li vam lepsa leva ili desna polovina lica? 1
Shan Jan Posted October 8, 2023 Posted October 8, 2023 4 minutes ago, radnik said: Male povecati, a bas velike smanjiti Moj smajli je za sociva, prepoznao sam svoje strahove Je li vam lepsa leva ili desna polovina lica? Obe, uvek me hvale kako imam simetricno lice Smanjiti ili povecati grudi? 1
Recommended Posts