October 4, 20231 yr Pogodi nesto o sledecem. Krem brule ili cokoladni sufle? Edited October 4, 20231 yr by Sandradjer
October 4, 20231 yr @booyaka ne odgovaras na pitanje a @Shan Jan resava neke misterije House Zivot u metropoli ili zivot na selu
October 4, 20231 yr Zavisi od doba zivota Da li osecaj srece vise odredjuje nasa reakcija na dogadjaje ili sami dogadjaji kroz koje prolazimo?
October 4, 20231 yr Nasa reakcija Da li vam se cini da u danasnjem svetu nedostaje kolektivne podrske?
October 4, 20231 yr Meni se čini da generalno nema opštenarodne podrške individualizmu, tipa: podržaćemo te ako ispuniš, to, to i to, a ako si svojeglav i teraš kako hoćeš - sam si. A inače, ima kolektivne podrške za sve i svašta. Da li je moguć neki kolektiv, grupa, porodica, partija, NVO, vanbračna zajednica, šta god, sa očuvanjem jake lične autonomije?
October 4, 20231 yr Jaka lična autonomija da radja; kolektiv, grupa, porodica, partja, NVO, vanbračna zajednica, šta god da brani. Kiša ili snijeg?
October 4, 20231 yr 8 hours ago, Zeleni zub said: Meni se čini da generalno nema opštenarodne podrške individualizmu, tipa: podržaćemo te ako ispuniš, to, to i to, a ako si svojeglav i teraš kako hoćeš - sam si. A inače, ima kolektivne podrške za sve i svašta. Kakva je to podrška individualizmu ako je uslovljen(a)? * Kiša. Sa čime kombinuješ pirinčane i kukuruzne galete ako ih jedeš? (pitam dok mažem kikiriki puter na pirinčanu galetu) Znate na koje ''galete'' mislim, možda vi to drugačije zovete...
October 4, 20231 yr @Klara, pa navijam da ne bude uslovljena, osim bazičnim moralnim načelima. Jedem ih sa kakaom, ispadnu takvi nešto kao domaća čokolada sa rižom. Nekad ih jedem i sa ajvarom. Da li ste srećni u ovom momentu?
October 5, 20231 yr Mene nikako....možda tipa: evo ima da se radi tezga, oćeš? Solo rad ili kolegijalnost