booyaka Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Ne bih, 45 je sasvim okpitaš me pitam te ili pogodi nešto o sledećem
Sandradjer Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 (edited) Pogodi nesto o sledecem. Krem brule ili cokoladni sufle? Edited October 4, 2023 by Sandradjer
Shan Jan Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Krem brule Zivot od 40 godina srece ili 100 godina ravne linije
booyaka Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Bolje 100 godina sreće nego 40 godina ravne linijeTechno ili house
Sandradjer Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 @booyaka ne odgovaras na pitanje a @Shan Jan resava neke misterije House Zivot u metropoli ili zivot na selu
Shan Jan Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Zavisi od doba zivota Da li osecaj srece vise odredjuje nasa reakcija na dogadjaje ili sami dogadjaji kroz koje prolazimo?
Sandradjer Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Nasa reakcija Da li vam se cini da u danasnjem svetu nedostaje kolektivne podrske? 1
Zeleni zub Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Meni se čini da generalno nema opštenarodne podrške individualizmu, tipa: podržaćemo te ako ispuniš, to, to i to, a ako si svojeglav i teraš kako hoćeš - sam si. A inače, ima kolektivne podrške za sve i svašta. Da li je moguć neki kolektiv, grupa, porodica, partija, NVO, vanbračna zajednica, šta god, sa očuvanjem jake lične autonomije?
Tpojka Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 Jaka lična autonomija da radja; kolektiv, grupa, porodica, partja, NVO, vanbračna zajednica, šta god da brani. Kiša ili snijeg?
Klara Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 8 hours ago, Zeleni zub said: Meni se čini da generalno nema opštenarodne podrške individualizmu, tipa: podržaćemo te ako ispuniš, to, to i to, a ako si svojeglav i teraš kako hoćeš - sam si. A inače, ima kolektivne podrške za sve i svašta. Kakva je to podrška individualizmu ako je uslovljen(a)? * Kiša. Sa čime kombinuješ pirinčane i kukuruzne galete ako ih jedeš? (pitam dok mažem kikiriki puter na pirinčanu galetu) Znate na koje ''galete'' mislim, možda vi to drugačije zovete...
Zeleni zub Posted October 4, 2023 Posted October 4, 2023 @Klara, pa navijam da ne bude uslovljena, osim bazičnim moralnim načelima. Jedem ih sa kakaom, ispadnu takvi nešto kao domaća čokolada sa rižom. Nekad ih jedem i sa ajvarom. Da li ste srećni u ovom momentu?
Svemir Zeka Posted October 5, 2023 Posted October 5, 2023 Mene nikako....možda tipa: evo ima da se radi tezga, oćeš? Solo rad ili kolegijalnost
Recommended Posts