Leia Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Tečni sapun Tuširanje ili kupka u kadi sa onim nekim raznim mirišljavim solima i mineralima
Milosh76 Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Tusiranje priznanje krivice ili dugotrajno sudjenje
Klara Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Nisam ništa od toga probala. :( Ako lasi može da bude slatkast, to bih probala. Da li ti se ljudi često poveravaju i obraćaju za savet?
Shan Jan Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 (lasi moze biti i sladak i slan) Ne, mi smo muskarci, mi ne verujemo u pricanje o emocijama Da li se ti cesto poveravas ljudima?
Klara Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Samo najbližima. Verujem da je razgovor lek. Da li imaš neku još uvek neostvarenu želju? 1
Shan Jan Posted October 2, 2023 Posted October 2, 2023 Da predajem u skoli i da radim kao barmen. Za prvu sam jos premlad, za drugu prestar. isto pitanje
Ratamahatta Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 6 hours ago, Eleniko said: cowgirl forever Lenstino Imam neostvarenu zelju, voleo bih da skacem padobranom svakog vikenda, samo nemam dovoljno novaca da redovno upraznjavam™. Nisam jos ni probao a znam da cu se navuci Crni ili Miki Mecava?
Filozof manijak Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 niti jedan, samo - Redžep Redžepović Lepi! Zora ili suton? 1
Sandradjer Posted October 3, 2023 Posted October 3, 2023 Slatko od jagoda, sumskih Pita od jabuka ili visanja
Recommended Posts