Svemir Zeka Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Sluh Da li ste nekad imali osećaj da imate više osećanja nego što možete da verbalizujete? 2
Milosh76 Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Da Da li vas bole zglobovi ili ledja kad se menja vreme?
Sandradjer Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 (edited) Ne Da li ste nekada imali neki prelom? @Milosh76Nisam doktor Edited October 1, 2023 by Sandradjer
Shan Jan Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Da, rame Da li ste nekad zavrsili na infuziji i zbog cega?
Zeleni zub Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Sinteza slanog i slatkog. Da li sanjarite i maštate?
Shan Jan Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Daydreaming? Svaki dan Da li ste skoro sanjali i sta?
Ratamahatta Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Nisam dugo nista, ali poslednje sto sam sanjao je bilo da jurim Jovoa Bakica, a mene neki doberman Koji vam je omiljeni album Massive Attacka? 1
Sandradjer Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Nema Kad si poslednji put imao/imala upalu misica?
Shan Jan Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Pre dve godine, vervoatno i sjebao nesto jer se jos nisam skroz oporavio Da li ste se nekad povredili u teretani.. i sta?
Svemir Zeka Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 6 hours ago, Ratamahatta said: Koji vam je omiljeni album Massive Attacka? 11 minutes ago, Shan Jan said: Da li ste se nekad povredili u teretani.. i sta? Ne, jer ...nisam često posećivala Koji bend prvo niste mogli da slušate uopšte, a onda vam je postao super? 2
Klara Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Repetitor Kako izgleda tvoja lista intrinzičnih (unutrašnjih) vrednosti? https://programs.clearerthinking.org/intrinsic_values_test.html (ili, ako je nekom prethodno pitanje previše složeno: Čime voliš da obraduješ i pokreneš sebe?)
Shan Jan Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Hvala na testu mada jeste malo confusing - kao lepa iskustva mogu biti unutrasnje vrednosti (a svi znamo da je to zato sto su, well, lepa)... Takodje, npr. da li ako nesto ne zelimo da uradimo jer cemo se sami osecati lose to unutrasnja vrednost ili ne?
Svemir Zeka Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 Uradila sam i onako je kako sam i očekivala. Sve mi je usmereno na ljude oko sebe, na odnose s drugima, emotivne i druge, da se ne patimo u životu, da mogu da odlučujem za sebe, i za svoje telo. Ranije bih odgovorila da mi je bitno da ostanem inteligentna i matora, da doprinesem čovečanstvu i da sam junik, sad me lepo zabole za to i generalno da ljudi ne pate i ne umiru od preventabilnih bolesti.....ostalo aj vozdrica. 2
Klara Posted October 1, 2023 Posted October 1, 2023 21 minutes ago, Shan Jan said: Hvala na testu mada jeste malo confusing - kao lepa iskustva mogu biti unutrasnje vrednosti (a svi znamo da je to zato sto su, well, lepa)... Takodje, npr. da li ako nesto ne zelimo da uradimo jer cemo se sami osecati lose to unutrasnja vrednost ili ne? Jeste, i meni je bilo teško da odmah shvatim kako treba odgovoriti, pa sam prekinula i prvo iščitala malo o unutrašnjoj motivaciji. Onda sam shvatila da je to sve ono što nam prija, a nema spoljne nagrade za to ili kakvog priznanja, već postoji naše zadovoljstvo u vezi sa tim i to nam je dovoljno. Ako nešto ne želiš da uradiš jer ćeš se osećati loše, mislim da to sigurno jeste motivisano tvojim unutrašnjim. Da je motivisano spoljnim, prešao bi preko svojih principa i osećaja. 1
Recommended Posts