Serena Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Lignje na zaru, ne volim ribu Da li se secate dana kad ste proplivali? 1
Shan Jan Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Ne Koje vam je najranije secanje? P.S: Zubatac
Klara Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 (edited) 3 hours ago, booyaka said: Obesmišljava se topic, ali ok, nastavite Prelistala sam temu pre nego što sam poželela da pišem, da ne bih promašila poentu igre, i videla sam da članovi postavljaju bilo koja pitanja. Otud moja sloboda. Meni je malko zanimljivije kad ljudi imaju priliku da odgovore dužom rečenicom i budu kreativni, volim takve razmene. To (mi) je neka vrsta upoznavanja sagovornika i njegovog sveta. 2 hours ago, Sandradjer said: Espresso, domaca, nes redom Skarpina ili zubatac? Zubatac, jer sam zaboravila ukus škarpine. :/ edit: Najranije sećanje, šetnja sa bakom pored pruge, kad smo prvi put videli ježeve. Šta se jutros slušalo/gledalo/čitalo uz jutarnju kafu? Edited September 30, 2023 by Klara 1 1
Sandradjer Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Citao se forum, slusalo se Black pink in your area (stidim se malo), gledalo se nista Isto pitanje
Shan Jan Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Ne pijem kafu Slusala se muzika iz antiutopijskih adrenalinskih filmova uz koka kolu. Sta planirate da radite veceras?
Serena Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Spavam i odmorim se od fizikalisanja. Renoviramo kuhinju 🥴 Sledeci se uverio da iver ne pada daleko od klade.
Svemir Zeka Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 2 hours ago, Shan Jan said: Sta planirate da radite veceras? Nešto segsi Da li imate osećaj da nikad nemate vremena
Klara Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 (edited) 1 hour ago, Serena said: Sledeci se uverio da iver ne pada daleko od klade. Još kafe za tebe! : D ˗ˏˋ☕ˎˊ˗♡ 1 hour ago, Svemir Zeka said: Da li imate osećaj da nikad nemate vremena Da, kada imam mnogo obaveza. Kada imam jednu važnu obavezu, vreme i ja se zajedno razvlačimo, jer ima vremena. A onda me rokne adrenalin. Da li prvo jedeš keks ili onaj fil između keksa? : D Edited September 30, 2023 by Klara
Milosh76 Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Gricnem trecinu pa onda sredinu 😃 Musaka sa krompirom ili sa plavim patlidzanom
Serena Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 (edited) 54 minutes ago, Klara said: Još kafe za tebe! : D ˗ˏˋ☕ˎˊ˗♡ Hvala draga 38 minutes ago, Milosh76 said: Musaka sa krompirom ili sa plavim patlidzanom Sa plavim patlidzanom, mada bih ga radije jela grilovanog pa posutog persunovim listom, belim lukom i prelivenim maslinovim uljem i balzamiko sirćetom. Da li vam je kad ste bili mali bilo muka ako ne sedite mirno u autobusu ili autu? Edited September 30, 2023 by Serena 1
Sandradjer Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Da, osim kad moj otac vozi Smanjiti troskove ili raditi vise
Milosh76 Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Oba da bi imalo smisla... ako mora da se bira onda... smanjiti troskove, jer vise rada ne donosi i vise novca uvek forsirati ili izbegavati teske teme
Tpojka Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Izbjegavati do razumne tačke. Ubjedjivati il' pustiti da se uvidi?
Shan Jan Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Ubedjivati, vecina ljudi su debili Sta bi ste prihvatili da izgubite ako morate da birate - culo dodira ili culo sluha?
Recommended Posts