Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted
sta da trazim od deda mraza?
a: svakako traži više da dobiješ manje. npr. ja ću tražit da mi ispuni sve 3 NG želje, u nadi da će jedna proćq: kako asertivno komunicirat prema D. Mrazu?
Posted

a: kolace i mleko strogo iza ledja.q: da odustanem od svog opet preskoceng pitanja?

Posted
q: da odustanem od svog opet preskoceng pitanja?
nikada
q: sta ja da trazim??
a: traži uredan ritam budnosti-spavanje, možda i prođeq: koju od administratorskih opcija bi rado iskoristili?
Posted

apelujem na moderaciju da kazni korisnika 'kurdi' zbog opstrukcije asocijacija i pitalica

Posted

a: voleo bih da budem nevidljiv.q: sta oce ovaj zorge?

Posted

da se kazni korisnik 'kurdi' zbog opstrukcije asocijacija i pitalicakako reagujete kad vam preskoce pitanje?

Posted

a. preskoci mi srce.q. kad ste poslednji put bili na sankanju?

Posted

kad sam zamolila dete za 1 spust jebote još imam traume, ko dete sam šetala sanke s lancem mesto one užadi, ko kera da vučem uzbrdo, deca su se krišom smijala garant ne znajući da su one (sanke) bile ručni rad i da smo ih lepo podmazivali slaninicom. imalo se, moglo sea sad: zašto je otrov za pacove roze boje, jel da i deca lako nasednu, koji je genij to osmislio volela bih znati

Posted

roze ide lepo uz sivog pacova, otrovna industrija vodi racuna o esteticida li ste ikada drzali zmiju u rukama?

Posted (edited)

daisto

Edited by kingmaker
Posted

a. dosta mi bilo sto sam ga gledala kroz staklo u zoo vrtu, onako dugackog i debelog i zelenogq. hijenin smeh ili kamilin prezir?

Posted

hijenahahanokat o tablu ili škripa viljuške o tanjir