December 15, 200717 yr sta da trazim od deda mraza?a: svakako traži više da dobiješ manje. npr. ja ću tražit da mi ispuni sve 3 NG želje, u nadi da će jedna proćq: kako asertivno komunicirat prema D. Mrazu?
December 15, 200717 yr a: kolace i mleko strogo iza ledja.q: da odustanem od svog opet preskoceng pitanja?
December 15, 200717 yr q: da odustanem od svog opet preskoceng pitanja?nikadaq: sta ja da trazim??a: traži uredan ritam budnosti-spavanje, možda i prođeq: koju od administratorskih opcija bi rado iskoristili?
December 15, 200717 yr apelujem na moderaciju da kazni korisnika 'kurdi' zbog opstrukcije asocijacija i pitalica
December 15, 200717 yr da se kazni korisnik 'kurdi' zbog opstrukcije asocijacija i pitalicakako reagujete kad vam preskoce pitanje?
December 15, 200717 yr kad sam zamolila dete za 1 spust jebote još imam traume, ko dete sam šetala sanke s lancem mesto one užadi, ko kera da vučem uzbrdo, deca su se krišom smijala garant ne znajući da su one (sanke) bile ručni rad i da smo ih lepo podmazivali slaninicom. imalo se, moglo sea sad: zašto je otrov za pacove roze boje, jel da i deca lako nasednu, koji je genij to osmislio volela bih znati
December 15, 200717 yr roze ide lepo uz sivog pacova, otrovna industrija vodi racuna o esteticida li ste ikada drzali zmiju u rukama?
December 15, 200717 yr a. dosta mi bilo sto sam ga gledala kroz staklo u zoo vrtu, onako dugackog i debelog i zelenogq. hijenin smeh ili kamilin prezir?