Jump to content

pitam te pitas me

Featured Replies

a: zdrava ledja.q: sta ja da trazim??

• Replies 14.7k
  • Views 545.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lado Lelejac
    Lado Lelejac

Дом омладине, моји другари имали бенд, свирали сваки викенд. Да ли мислите да је Арам само незадовољан собом или је можда идеолошки острашћени духовни љотићевац? Мени је ближа прва могућност, сећам се

• Znam da je pitanje bilo lično, možda i previše lično za forum, i da za iskrene odgovore treba biti hrabar i izložiti sebe ranjivosti. Zato  za sve, pa i za buntovnog @Nikodije. : D   Dirljiv

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Pustite čoveka da piše

Posted Images

sta da trazim od deda mraza?
a: svakako traži više da dobiješ manje. npr. ja ću tražit da mi ispuni sve 3 NG želje, u nadi da će jedna proćq: kako asertivno komunicirat prema D. Mrazu?

a: kolace i mleko strogo iza ledja.q: da odustanem od svog opet preskoceng pitanja?

q: da odustanem od svog opet preskoceng pitanja?
nikada
q: sta ja da trazim??
a: traži uredan ritam budnosti-spavanje, možda i prođeq: koju od administratorskih opcija bi rado iskoristili?

a/q: sta se nudi?

pa ne znam ni ja, daj mašti na volju

apelujem na moderaciju da kazni korisnika 'kurdi' zbog opstrukcije asocijacija i pitalica

a: voleo bih da budem nevidljiv.q: sta oce ovaj zorge?

da se kazni korisnik 'kurdi' zbog opstrukcije asocijacija i pitalicakako reagujete kad vam preskoce pitanje?

a. preskoci mi srce.q. kad ste poslednji put bili na sankanju?

kad sam zamolila dete za 1 spust jebote još imam traume, ko dete sam šetala sanke s lancem mesto one užadi, ko kera da vučem uzbrdo, deca su se krišom smijala garant ne znajući da su one (sanke) bile ručni rad i da smo ih lepo podmazivali slaninicom. imalo se, moglo sea sad: zašto je otrov za pacove roze boje, jel da i deca lako nasednu, koji je genij to osmislio volela bih znati

roze ide lepo uz sivog pacova, otrovna industrija vodi racuna o esteticida li ste ikada drzali zmiju u rukama?

daisto

Edited by kingmaker

a. dosta mi bilo sto sam ga gledala kroz staklo u zoo vrtu, onako dugackog i debelog i zelenogq. hijenin smeh ili kamilin prezir?

hijenahahanokat o tablu ili škripa viljuške o tanjir